Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
beklemedeyim merak ediyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSenaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
beklemedeyim merak ediyoruz
Çıktığında atma gibi bı şansınız varmı hocam
Sanırım yatacağım. ?? Sabah bakarız abiler duruma. İnşallah yüzümüzü güldüren senaryo ile karşılaşırız
maraş içinde şans kalmadı galiba
maraş içinde şans kalmadı galiba
Maraş gömüldü
En son güncellemede uyuyakaldığımda 56cm kar vermişti , ben en iyisi sabah yine uyuyakalıyım totemimiz olsun hadi iyi geceler ?♂️
En son güncellemede uyuyakaldığımda 56cm kar vermişti , ben en iyisi sabah yine uyuyakalıyım totemimiz olsun hadi iyi geceler ?♂️
Hadi git uyu .de iyi geceler
Yarinki guncellemeler de kar vermeme istikrarini surdururse yakin vadede havada bile kar göremeyeceğiz gibi gözüküyor. Beyazlı sabahlara uyanmak dileğiyle hayırlı geceler arkadaşlar
Yağmur yağıyor:))
Gfs sabah güncellemesi sıcaklık baya iyi -4 sokmuş
beyler kahramanmaraş'a kar yağma olasılığı nedir
Hatay için son durum nedir iyi gelişmeler var mı
Hatay için son durum nedir iyi gelişmeler var mı
Yok maalesef. Hatta havada bile görme olasılığımız kalmadı diyebilirim. Varsa bile az bir olasılık. Güzelim sistem. Tüm ülkeye daha düne kadar - 12 ler sokan sistem ne hale geldi. Bu sisteme efsane vs diyenler vardı. Bizim için gayet normal bir kış sistemi. Yağmurlu serin bir kış sistemi. Gerçekten üzüldüm. Beklentim vardı bu sistemden. Hala her şey bitmiş değil ama. Ben umudu sabah ECMWF güncellemesi ile ayın 20 sine kadar kestim
beyler kahramanmaraş'a kar yağma olasılığı nedir
Kahramanmaraş' ta çarşamba akşam kar başlar diye düşünüyorum.
Yok maalesef. Hatta havada bile görme olasılığımız kalmadı diyebilirim. Varsa bile az bir olasılık. Güzelim sistem. Tüm ülkeye daha düne kadar - 12 ler sokan sistem ne hale geldi. Bu sisteme efsane vs diyenler vardı. Bizim için gayet normal bir kış sistemi. Yağmurlu serin bir kış sistemi. Gerçekten üzüldüm. Beklentim vardı bu sistemden. Hala her şey bitmiş değil ama. Ben umudu sabah ECMWF güncellemesi ile ayın 20 sine kadar kestim
Efsane dediler gece gündüz takip ettik sonuç bumuydu cidden şaka gibi
Pazar gece güncellemesine bağlıyım oda kötü gelirse ben bu kışı bitiririm