Bir derdim yok hataya her yıl kar yağıyor dediniz gülme krizine girdim sadece
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Evet yağıyor. İspat etmem gerekiyorsa edeyim.
-
- Resmi Gönderi
Bu 2016 da aldığımız sistemin toplam kar yağışı değil. Yerde oluşan örtü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kişilere göre tahmin yapma veya kar yağdırma gibi bir özelliğimiz yok.Gorunen neyse onu yorumluyor sorumlu arkadaşımız.
Hem eleştiri,hem soru,hem yorum,hem tahmin yapan arkadaşlar var bölgede masallah.
Akdeniz bölgesi değilde bir başka bölgede yaşıyor gibisiniz.
Lütfen az anlayışlı olalım.
-
- Resmi Gönderi
Sizin kapınızın önüne yağıyor anlamına gelmiyor bu yağış.
-
- Resmi Gönderi
Geçen şubat sistemi. Araba ve çimlerin üstü tutmuştu. Yer yer 3 ila 5 cm örtü olmuştu
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Bu da örtülü kar aldığımız bir başka sistem. Burada kimseye karşı saygımı bozamam. Karşımdakinden de aynısını beklerim. İyi forumlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gem kadar istikrarlı bi model gormedim ben. Helal olsun valla. Bugun yarin diger modeller önünde diz çökerse şaşırmayın.
-
- Resmi Gönderi
Gem kadar istikrarlı bi model gormedim ben. Helal olsun valla. Bugun yarin diger modeller önünde diz çökerse şaşırmayın.
Bakalım akşam ne verir...
-
Ben normal bir kişiyim bilimsel olarak bir şey bilmem alçak basınçmış sistemlerin tam yorumlanması bunları yapamam.
Sadece 2012 den beri böyle güzel butün gün yağan güzel örtü bırakan bir yağış olmadığını söyleye çalıştım ama sanırım yanlış yapmışım.
Evimin önüne yağmadığı için yanlış değerlendirmişim.
İyi günler. Hatay için takipteyim.
-
- Resmi Gönderi
Baran_4856 haklısınız hocam. Evet 2012 gibi bir sistem ne zaman görürüz bir daha. Keşke görsek keşke. Ama ben size Hataya her yıl kar yağar demek istemiştim. Hani örtü yapar veya yapmaz fark etmeksizin. En az 1 kere yağış ve soğuk çakışır.
-
- Resmi Gönderi
Aslında farklı şeyler söylemiyoruz. 2012 hepimizin damağında kaldı
-
- Resmi Gönderi
Akşam güncellemesinde burada olurum bir iş çıkmazsa. İyi akşamlar.
-
İnşallah bu senede 17şubat veya 22 şubat da yağar şubat sonu sistemide varmiş birde onu tam bilmiyorum ne kadar kuvvetli
-