- Resmi Gönderi
İnşallah bu senede 17şubat veya 22 şubat da yağar şubat sonu sistemide varmiş birde onu tam bilmiyorum be kadar kuvvetli
Onu şimdiden kestiremeyiz. Güzel bir çıktı verdi GFS. Sessizce takip edelim bakalım. ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşallah bu senede 17şubat veya 22 şubat da yağar şubat sonu sistemide varmiş birde onu tam bilmiyorum be kadar kuvvetli
Onu şimdiden kestiremeyiz. Güzel bir çıktı verdi GFS. Sessizce takip edelim bakalım. ??
Ben normal bir kişiyim bilimsel olarak bir şey bilmem alçak basınçmış sistemlerin tam yorumlanması bunları yapamam.
Sadece 2012 den beri böyle güzel butün gün yağan güzel örtü bırakan bir yağış olmadığını söyleye çalıştım ama sanırım yanlış yapmışım.
Evimin önüne yağmadığı için yanlış değerlendirmişim.
İyi günler. Hatay için takipteyim.
Yazdım silmiştim yine yazayım içim rahat etmez.
Tüm HS de olan ve buralarda vakit harcayıp soru soran,mesaj yazan,selam alan verenlerden bir tekinin bile dudak bukmesi kırılması beni üzer.
Kimsenin kırılmasına gönlüm razı olmaz.
Kapınızın önü bir örnekti sadece .Sizin az veya çok bilmeniz ile alakalı değildi.
İzmir örneğini yazmıştım sildigim mesajımda.
Her sene İzmir'de kar yağıyor lakin tek kar tanesi görmeyenler var maalesef.
Denize neredeyse 0 olanlar yağmur alırken hemen 10 dakikalık yolda Atatürk mahallesi kky ve biraz daha üstü Evka direk kar alıyor.
Daha başka semtlerde var kar alan .
Her sene İzmir'de kar gördüm diyebilirim.
İnşallah yoğun bir yağış alır tüm yurdumuz.Bolge olarak sıkıntılıda olsa yağacagi varsa yağıyor Allah çok versin .
Akşam güncellemesi maç saatine denk geliyor devre arasi burdayim ben inşallah
Akşam güncellemesi maç saatine denk geliyor devre arasi burdayim ben inşallah
Aynen ben de. Ama maç esnası bakarım yani güncellemeye.??
Aynen ben de. Ama maç esnası bakarım yani güncellemeye.??
bende burda olacağım.
fenerbahçem uğrulu gelir belki
fenerbahçe ve uğur mu güldürmeyin lütfen
bende burda olacağım.
fenerbahçem uğrulu gelir belki
Sizi ilgilendirmiyor kimin uğur getirip kimin getirmediği. Forumda önünüze gelene laf sallamak veya küçük düşürmek alışkanlık olmuş galiba.Kendi işinize bakın.
90 h ta girdi soğuk
102h de -4 mu var ben mi yanlış gördüm
108h -4
Dunde yazdim sibirya soguklari guclenerek gelir
Sali gunu daha da kuvvetli soguklar olacak not edin buraya
Sahsen ben Hatay a kar rahat yagacagini tahmin ediyorum
108 H için ateşşş
Soğuk sınırında kalan Hatay son 24 saate kadar değişime açıktır her zaman için. Bir anda vezir de edebilir rezil de. Ne umutsuzluk kaplamalı bizi ne de kesin yağacak diye bir mutluluk. Elimizden şu an ancak sabır gözlem ve temenni geliyor. Bekleyeceğiz , göreceğiz. Ben hâlâ umutluyum bu sene örtülü bir kar alacağımızdan.
102 de de var hocam 114 de de muqemmel gem gibi geliyor gfs
Soğuk sınırında kalan Hatay son 24 saate kadar değişime açıktır her zaman için. Bir anda vezir de edebilir rezil de. Ne umutsuzluk kaplamalı bizi ne de kesin yağacak diye bir mutluluk. Elimizden şu an ancak sabır gözlem ve temenni geliyor. Bekleyeceğiz , göreceğiz. Ben hâlâ umutluyum bu sene örtülü bir kar alacağımızdan.
Soğuk sınırı yok şimdilik 108 de