- Resmi Gönderi
Artık 2021 deriz. Ancak ECMWF de vermesi lazım artık. Keskin bir dönüş yapmalı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArtık 2021 deriz. Ancak ECMWF de vermesi lazım artık. Keskin bir dönüş yapmalı
Yok artık 2012yi gecer mi?
İroni olarak mı söylediniz yoksa gerçekten geçebilir mi
Arkadaşlar bence çok fazla umutlanmayın çünkü Hatay’a bu sistemde 27 cm kar yağması imkansıza yakın ,Benim kendi tahminim seyirlik bir kar alırsınız belki çok ince bir örtü olur 1-2 cm lik ama yüksek kesimlerde ne olur onu bilemem , Mersin ve Adana’nın bu sistemde seyirlik kar ihtimali bile çok azaldı ama olsun şükür etmek gerekir yine de en azından akdeniz bölgesi olarak güzel yağışlar alacağız
ecm grafiğe yansitmamis ama hafiften r yapmaya başladı gibi. Carsamba aksamina 2 cm yagis gösteriyor. Yeter mi ? Tabiki de yetmez. Aksam ya da yarin son şansı itaat edecek, etmek zorunda :))
İroni olarak mı söylediniz yoksa gerçekten geçebilir mi
Bu görüntüye göre geçmesi mucize olmaz. Tabii bizim ilgilendiğimiz kısım. Önce kar yağsın. Sonrası gelir allahın izniyle
Herkesin tahminine saygı duyarım. Burada herkes fikrini beyan etmekte özgürdür. Ben tahminimi yayımladım. Orada duruyor. Güncelleme gerekir belki de bu akşam.
Bu da gfs nin tablosu :)) o 12 cm lik kar yağışını gösterdiği zaman dilimi carsamba aksam 6 civari. Geceye kadar devam ediyor. Ayrica gece hava - lere düşüyor
Üstelik hiçbir sene ile kıyaslama yapmaktan hiç hoşlanmam. Ancak dün biri 2012 diyordu. Bu görüntüde 2012 yi geçmek gibi bir derdimiz olmasın zaten ??. Hem bu kadar kar yağacak. Hem de onu geçti mi bunu geçti mi diye bakacak mıyız? ??. Saçma olur. Her Hataylının hep hatırlayacağı bir yıl olarak kalacak 2012. Daha güçlü bir sistem gelir mi allah bilir.
Üstelik hiçbir sene ile kıyaslama yapmaktan hiç hoşlanmam. Ancak dün biri 2012 diyordu. Bu görüntüde 2012 yi geçmek gibi bir derdimiz olmasın zaten ??. Hem bu kadar kar yağacak. Hem de onu geçti mi bunu geçti mi diye bakacak mıyız? ??. Saçma olur. Her Hataylının hep hatırlayacağı bir yıl olarak kalacak 2012. Daha güçlü bir sistem gelir mi allah bilir.
Kar yağsında 2012 gibi olmasa da olur bir 5 cm lik örtü de olsa tadından yenmez tabi?️?️
Ilk baslarda hatay a 40 50 cm lik tablolar görünce sonradan gelen 3 4 cm lik tabloları bile beğenmez olduk. Yani demem o ki arkadaşlar. Beklentimizi boyle yuksek tutarsak senede bir zar zor yağan kar yağışına bile sevinemiyecegiz. O yüzden keyfinize bakın yaslanın arkanıza carsamba aksami nasip olursa eğer kar yağışı izlemenin tadını çıkarın. 6 7 saatlik bana göre uzunca bi süre kar yağışı izleyeceğiz. Kac cm oldu örtü oldu mu sorularını gecin. 20 cm yağarsa mutlu 5 cm yağarsa uzgun olaylarini da gecin. Sadece anı yaşayın tadını çıkarın.
İstanbul gemin verdigi gibi gidiyor bazı yerlerde 30 cm olmuş diyorlar cetvelle olmuş 19 cmm lik yerler var
Artık faceye girmeme kararı aldım yoksa kıskançlıktan agliycam
Artık faceye girmeme kararı aldım yoksa kıskançlıktan agliycam
Yok yok girme. İnşallah bize de nasip olur. ....
sahut hocam kahramanmaraş ne durumda Sahutt