Adanaya osmaniyeye kar yağıyor burada sıcaklık 10 derece ya
maraşada yağmıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdanaya osmaniyeye kar yağıyor burada sıcaklık 10 derece ya
maraşada yağmıyor
Havanın açılması iyi oldu. Nem seviyesi 80 e geriledi. Soğuma daha çabuk gerçekleşir.
%76 nem
Soguycak soguycak diyoruz da bu tam tersini yapıyor.d kaçta giriyordu soğuklar
Soguycak soguycak diyoruz da bu tam tersini yapıyor.d kaçta giriyordu soğuklar
Nem in düşmesi onemli suan da. Kar yağışı aksam 6 dan önce zor merkez için
Nem in düşmesi onemli suan da. Kar yağışı aksam 6 dan önce zor merkez için
Nem daha fazla düşmeyecek gibi mgmnin dedigi gibi 75e düşmüş su an daha fazla düşmesini beklemiyor mgm.
anlık veriler hariç mgm ye bakmaya gerek yok. Dünden beri guneydogulu ruzgar bekliyordu. Hic oluşmadı. Nem ve sıcaklıkta da yanilacagini düşünüyorum
anlık veriler hariç mgm ye bakmaya gerek yok. Dünden beri guneydogulu ruzgar bekliyordu. Hic oluşmadı. Nem ve sıcaklıkta da yanilacagini düşünüyorum
Inşallah
Sakin olun. Nem kötü değil. Sıcaklık daha soğuk girmeden beklenenden düşük gidiyor. Rüzgar da çok iyi. Yağışlı kütle birkaç saate yetişir. O saate kadar düşüş yaşarsak iyi. Üstüne soğuk girişi....
Nem 69
Sakin olun. Nem kötü değil. Sıcaklık daha soğuk girmeden beklenenden düşük gidiyor. Rüzgar da çok iyi. Yağışlı kütle birkaç saate yetişir. O saate kadar düşüş yaşarsak iyi. Üstüne soğuk girişi....
o kütle maraşa da gelir değil mi hocam
o kütle maraşa da gelir değil mi hocam
Bilemedim hocam
Ooo 9.7 olduk ya
Nem %64
Sıcaklıklar artıyor diye endişelenmenize gerek yok. Nem düşük olduğu sürece 2 3 saatte ısınan hava 2 3 dk içinde soğur.