- Resmi Gönderi
Ama beklenti daha erken girmesiydi demi su an durumlar degisti
Yahu okan ne değişti. Yarın öğleden sonra dedim. Saat vermedim. Sabah çıktılara baktım. En erken 18 gibi giriyor soğuk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAma beklenti daha erken girmesiydi demi su an durumlar degisti
Yahu okan ne değişti. Yarın öğleden sonra dedim. Saat vermedim. Sabah çıktılara baktım. En erken 18 gibi giriyor soğuk
hala 8.9 derecedeyiz
Hala güneyli rüzgar var. Sıcaklık düşemiyor. Maalesef.....
Hala güneyli rüzgar var. Sıcaklık düşemiyor. Maalesef.....
vay be bu yıl havada bile göremeyeceğiz demek ki
Sıcaklık çok yüksek seyrediyor. Düşerken nasıl düşer belli değil. Yağış yok. Elimizdeki yağmurdan olduk. Bilmiyorum ne diyeceğimi. İnşallah bu gelmeyen yağış gece kar olarak gelir. Ne diyim
geçen sene de adanaya bir 10 dk yağmıştı o zamanda nasıl yağmaz diye üzülürken 2-3 gün içinde hataya da yağmıştı inşallah yine izleyebiliriz
geçen sene de adanaya bir 10 dk yağmıştı o zamanda nasıl yağmaz diye üzülürken 2-3 gün içinde hataya da yağmıştı inşallah yine izleyebiliriz
Yani bu akşam bekleyelim bakalım ne olacak ya.
Rüzgar sonunda yönünü değiştirdi. Soğuğun girmesini bekleyelim bakalım
Rüzgar sonunda yönünü değiştirdi. Soğuğun girmesini bekleyelim bakalım
ben de tam onu haber verecektim inşallah soğuma olur yağış olacağından emin miyiz hocam ne durumda
Yağmur başladı
ben de tam onu haber verecektim inşallah soğuma olur yağış olacağından emin miyiz hocam ne durumda
Emin değiliz ama yağmur çiselmeye başladı bizim burada
Antalya Çok Rüzgarlı Şuanda Ne Zaman Bitecek
2 dakika kuzeyden esti şimdi tekrar güney şans yok vallahi
burdan da ecmwf nin en istikrarlı model olduğunu anlıyoruz herhalde son 3 gün hiç göstermediler
beyler kahramanmaraş alacak mı kar saygılarımla