- Resmi Gönderi
Herkese teşekkür ediyorum... Hayırlı geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkese teşekkür ediyorum... Hayırlı geceler
Hatay'da geceden beri bir gök gürültülü yağmur var. Muuhteşem. Her 10 saniyede bir şimşek çakıyordu. Uyuyamadım doğru düzgün ??️⛈️
Emeğine sağlık Sahutt
Sahutt Allah eline gözüne sağlık versin eksik olma reis
Sahutt Allah eline gözüne sağlık versin eksik olma reis
Teşekkür ederim hocam. Sağ olun??
son durumlar nedir hocam
son durumlar nedir hocam
Tahminimizde bir değişiklik yok. Yeni tahmin hafta sonu gelir
Yalnız şunu belirtmek istiyorum. Kar mevsimimizi zaten bir süre önce bitirmiştim kıyılar adına. Sürpriz olurdu eğer bu sistemde olsaydı. Rakımı 1000 metre ve üzeri yerleşkelerde mart sonuna kadar kar görülebilir. Nisan'ın ilk haftasına da sarkabilir bu. Pek ihtimal vermiyorum ama soğuğu daha sağlam bir sistem gelirse Kahramanmaraş merkezin de bir kez daha kar görme şansı olabilir. Ancak bu olasılık düşük. Bu dakikadan sonra zaten 1000 metrenin altında oturanların kar beklemesi hayalcilik olur. ??. Önümüzdeki hafta için görüntüler güzel görünüyor. Tahmin Pazar gecesi gelir. Yağışlı bir sistem emaresi daha var. Takipteyim. Detayları paylaşacağım?
Birkaç gün önce yaptığım tahminde belirttiğim yerlere MGM uyarı yayımladı.
Maraş ve Osmaniye ile Hatay’ın batısı kesimlerinde su baskınları yaşanabilir. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
Antalya açıklarında hortum oluşumu ihtimali var. Zarar yaratacak boyutta büyük bir şey görünmüyor şimdilik. Kıyı kesimlerde oturan vatandaşlarımıza uyarımızı yapmadan geçmeyelim.
Hatay'da sabahtan beri çok kuvvetli rüzhar var. Şu dakikalarda rüzgara yağış da eşlik etmeye başladı. Fırtına var ?️?️
Toca_Tr23 sizdeki durumu da bildirin arada hocam?
Bu arada Hatay'da yağış iyice kuvvetini arttırdı. Bir de rüzgarın muhteşem kuvveti... Sanırım en sevdiğim havalar bunlar.....
yağmur yağdı hocam güzel şekilde kar falan görmedim
yağmur yağdı hocam güzel şekilde kar falan görmedim
Konumunuzu tam olarak bilmiyorum ama şu sıralar bazı kesimler kar alıyor sizde. İç bölgelerde yani. Ben açıkçası görebilirsiniz diye düşünüyordum. Bekleyelim bakalım. Bu dakikadan sonra zor ama. ??
beyşehir merkez diyebiliriz hocam biraz daha güneybatı tarafı