- Resmi Gönderi
Eline Sağlık Sahutt
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline Sağlık Sahutt
Anket
Temmuz ayı ile ilgili tahminlerimi Pazar gecesi paylaşacağım. Az önce bakınmaya ve tahmini hazırlamaya başladım. Fırsat olursa yarın akşam haftalık değerlendirme de yapacağım 🙂👀
Temmuz ayı ile ilgili tahminlerimi Pazar gecesi paylaşacağım. Az önce bakınmaya ve tahmini hazırlamaya başladım. Fırsat olursa yarın akşam haftalık değerlendirme de yapacağım 🙂👀
HAYDİ BİSMİLLAH
Herkese selamlar sevgiler. Bir haftalık tahmin yapacağımızı söylemiştim dün. Ancak hem haftalık tahminimizi hem de Temmuz ayı ile ilgili ufak tefek görüşlerimizi ve Temmuz ayında bizleri neler beklediğini birlikte hazırlamaya karar verdim. İsterseniz şöyle bugünlere bir göz atmaya başlayalım öncelikle...
Bugünlerde havalar epey ısındı, ve yaz normallerine geldi. Hatta özellikle bugün birçok yerde normalleri aştı. Bunu bekliyorduk zaten. Geçen haftaki değerlendirmede bu sıcaklardan bahsetmiştim. Öncelikle bu hafta bütün bölgede deniz havası var. Sahiller tıka basa dolu 😃. Ancak bu bir hafta hatta belki de daha uzun bir süre artık saat 12 ile 16 arasında güneşte kalmak sıkıntı yaratır. Şapka ve güneş gözlüğü yanınızda olsun. Sahilde olanların zaten güneş kremleri yanlarındadır.🌡️☀️
Peki ya Temmuz?
Genel olarak Temmuz ayında bölge genelinde mevsim normallerine yakın bir hava bizleri bekliyor olacak. Elbette bu demek değildir ki hiç sıcak veya hiç serin ve yağışlı hava gelmeyecek. Dalgalanmalar kesinlikle olacak. Ve elbette bu dalgalanmalar sayesinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur hadiseleri de kaçınılmaz olacak. Genel olarak Temmuz Ağustos hep sürprizlere açık zamanlar olduğu için, gelen sağanak yağışların nasıl maddi hasara, keza can kayıplarına sebep olduğunu hepmiz az çok haberlerde veya başka yerde görüyoruz. Geçen seneden de hatırlarsınız. Antalya'da can kayıplarımız vardı. Özellikle Çiftçiler inanılmaz maddi hasara uğramıştı. Bu kuvvetli yağışlar bu dönemlerde çok sıkıntı yaratabiliyor. Ve bu Temmuz ayında da bu şekilde hasar bırakabilecek bir doğal afet yaşanması mümkün. Sıcaklık dalgalanmalarına bağlı olarak. İnşallah gelecek olan yağış veya yağışlar herhangi bir can kaybına veya maddi hasara yol açmaz.
Kısaca bu ay sürprizlere açık görünüyor....
Durumlar kısa ve öz şekilde böyle. Bir sonraki tahminde görüşmek dileğiyle. Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Sağlıkla kalın. Hoşçakalın🙂
Eline emeğine sağlık Sahutt
Güzel olmuş abim
Eline emeğine sağlık Sahutt
Güzel olmuş abim
Teşekkür ettim ❤️
Beğeni atmayı unutmayın da. Elinize mi yapışacak🏃♂️
Eline sağlık Sahutt
Sahutt eline sağlık abey 🤠
Günaydın
Bugün 40 görecek miyiz?
ANLIK ANTALYA
ANTALYA BÖLGE 01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 47m) | 42,6 | 0,0 |
DEMRE 01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 25m) | 41,5 | 0,0 |
SERİK/BELEK 01 Temmuz - 13.46(Yükseklik: 6m) | 41,8 | 0,0 |
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 30m) | 43,6 | 0,0 |
SERİK 01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 94m) | 42,3 | 0,0 |
ANLIK
KAHRAMANMARAŞ 01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 572m) | 40,0 | 0,0 |
HATAY HAVALİMANI 01 Temmuz - 13.50(Yükseklik: 82m) | 34,3 |
SEYHAN 01 Temmuz - 13.36(Yükseklik: 14m) | 36,5 | 0,0 |
SİLİFKE 01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 10m) | 34,3 | 0,0 |
BURDUR 01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 957m) | 34,4 | 0,0 |
ISPARTA 01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 997m) | 34,1 | 0,0 |
SERİK/GEBİZ ORMAN SAHASI 01 Temmuz - 15.25(Yükseklik: 78m) | 44,1 | 0,0 |
Sıcaklıklar yavaştan düşüşe geçmeye başladı çoğu yerde. Ancak günün en sıcak yeri net bir şekilde Antalya ve ilçeleri oldu. Şu ana kadar gördüğüm en yüksek sıcaklığı az önce Serik'te kaydetti MGM. Bugün geçsin artık da 🏜️