- Resmi Gönderi
Whisper dayı istersen bu görselleri alıntılayıp MGM konusuna atabilirsin. Güzel bilgiler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper dayı istersen bu görselleri alıntılayıp MGM konusuna atabilirsin. Güzel bilgiler.
MGM'nin Temmuz ile ilgili paylaştığı görseller önceki sayfada. 176'da. Alıntılamayayım buraya. Yer kaplamasın. Bir göz atın
Whisper dayı istersen bu görselleri alıntılayıp MGM konusuna atabilirsin. Güzel bilgiler.
Aldım abim geç oldu.. İşlerim vardı biraz
Hatay'da serin ve çok güzel bir hava var. Ara ara yağış geçişleri oluyor. Önümüzdeki birkaç gün de MGM de gökgürültülü sağanak yağmur simgesi koymuş. Çoğunlukla Samandağ ve İskenderun tarafında yağış olur.. Ancak hava çok güzel. Gece ve sabah çok serindi. Dün gece ve bu sabah. Örtü ile örtünmek zorunda kaldım. Bu sürecin sonrasında ise kayda değer bir sıcak atak yok. En azından Doğu Akdeniz için. Bir süre 32 33 derecelerde gezinir.
Toca_Tr23 hocam hoşgeldin nerelerdesin böyle?
Toca_Tr23 hocam hoşgeldin nerelerdesin böyle?
hoşbulduk hocam yaz gelince kaybolduk çoğu gibi aklıma geldi bi gireyim dedim nasılsınız inşhaAllah iyisinizdir babanız nasıl
hoşbulduk hocam yaz gelince kaybolduk çoğu gibi aklıma geldi bi gireyim dedim nasılsınız inşhaAllah iyisinizdir babanız nasıl
Çok sağ olun hocam. Bizler iyiyiz. Baba da sağlam 😅😅. Siz nasılsınız?
Çok sağ olun hocam. Bizler iyiyiz. Baba da sağlam 😅😅. Siz nasılsınız?
Elhamdülillah hocam aynı devam Allah rahmetini bereketini eksik etmesin üstümüzden
Anket
Elhamdülillah hocam aynı devam Allah rahmetini bereketini eksik etmesin üstümüzden
Amin hocam.
Anket
Hazır Accuweather de tahminini yapmışken yavaştan biz de bir Sonbahar tahmini hazırlayabiliriz. 🏃♂️🏃♂️🙂
Öncelikle elbette haritayı veya yazılan tahmini ülkemiz ile bağdaştıramayan olur diye ben bu tahminden anladıklarımı size de anlatmak istiyorum.
Haritaya bakıldığında Her ne kadar Batı-Orta Avrupa Sonbahar'da gerçekten sonbahar yaşayacak, Doğu Avrupa ve ülkemiz coğrafyası yazdan kalma, sıcak günler geçirecek gibi görünse de sitede birden fazla meteoroloji uzmanının yaptığı yorumlardan yola çıkmak daha faydalı diyebilirim.
Accuweather'in Ilık/Sıcak bir sonbahar beklentisi mevcut.
Ancak bu durum mevsimin tamamında sıcak ve kurak günler yaşayacağımız anlamına gelmemekte.
Sıcak ataklar ile hali hazırda sıcak olan yer ve deniz suyu sıcaklıkları gelecek herhangi bir soğuk atak ile birlikte çok şiddetli yağışlar üretebilecek.
Accuweather'in değindiği bir başka konu ise bölgemiz veya Ege'de meydana gelebilecek Tropikal Kasırga ihtimali.
Bölgelerimizde Eylül'ün sonu ve Ekim aylarında özellikle, Akdeniz havzasında bir Tropikal Siklon için uygun şartlar oluşuyor. Ancak nereyi vuracağını bilemeyiz. Geçen sene Yunanistan'dan Türkiye'ye ulaşmamıştı.
Son olarak Kasım ayında erken soğuk ataklar beklendiğini ve buna bağlı olarak karasal alanlarda erken kar yağışları meydana gelebileceğini vurgulamışlar.
Özetle Accuweather'in tahmini bu şekilde yorumlanabilir. FidelB bana yardımcı olduğun için teşekkürler ❤️
Ben o Kasım ayından bir şeyler çıkardım ama. Hadi bakalım.....
Asya tahminini de görmek lazım👍