Güzel görüntü geldi gene 😌👌
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam herkes gitmiş artık bende veda edeyim 🥲🙏
-
- Resmi Gönderi
Bir sorun mu var ?
Zamanı gelince herkes burada olur.
-
Çoğu arkadaş gfs takip eder bence Sefa kazancc
-
- Resmi Gönderi
Kim bu giden yav 🏃🏻♂️
-
Kim bu giden yav 🏃🏻♂️
Geçen seneye oranla baya giden olmuş hocam geçen sene bu zamanlar doluydu burası 😂
-
- Resmi Gönderi
Geçen seneye oranla baya giden olmuş hocam geçen sene bu zamanlar doluydu burası 😂
Onu da siz dolduracaksınız
-
- Resmi Gönderi
Ben çok aktiftim. Öteki platformlarda Akdeniz konusu özellikle bizdeki kadar aktif değildi geçen sene de. Bu sene de öyle. Sistem bir yaklaşsın hele. O zaman hem ben hem sizlerin aktifliği ile dolar tekrardan 🙂
-
- Resmi Gönderi
Ay sonu için güzel görüntüler gelmeye devam ediyor . Kıyılar adına kar ihtimali dahi mevcut. Sistemin rotası tam olarak istediğimiz gibi.. gelmesi durumunda kar almayan şehirlerimizde kar ihtimalini konuşuyor olacağız .. Akşam detay vermeye çalışırım .
-
- Resmi Gönderi
Ayrıntıları akşama bekliyoruz
-
Ay sonu için güzel görüntüler gelmeye devam ediyor . Kıyılar adına kar ihtimali dahi mevcut. Sistemin rotası tam olarak istediğimiz gibi.. gelmesi durumunda kar almayan şehirlerimizde kar ihtimalini konuşuyor olacağız .. Akşam detay vermeye çalışırım .
Meşhur her sistemde ters köşe yiyen hataya ne diyorsunuz hocam
-
- Resmi Gönderi
Meşhur her sistemde ters köşe yiyen hataya ne diyorsunuz hocam
Görüntü güzel açıkçası. Şu an için söyleyebileceğim şey bu sistemin gücüne bağlı olarak birçok şehirimizde ilk kar görülebilecek💁🏻♂️
-
- Resmi Gönderi
Kar haritasını ben paylaştım hatta. Öğlen
Hatay'a kar vermiş GFS 10 cm kadar... Bu senenin, belki de 2016 dan sonraki en ciddi takibi olabilir bu sistem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar haritasını ben paylaştım hatta. Öğlen
Hatay'a kar vermiş GFS 10 cm kadar... Bu senenin, belki de 2016 dan sonraki en ciddi takibi olabilir bu sistem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takibe devam o zaman
-
AA şahut hocam terfi almışsınız hayırlı olsun
-