- Resmi Gönderi
Oguzhan çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOguzhan çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah
Gelecek hafta içi gündüz sıcaklıkları 2 3 4 derecelere düşüyor. İki model bu konuda ortak en azından. Bakalım.
inşhallah ülkece bugün ve önümüzdeki süreçte bol bol rahmet alırız hocam bakalım bizim buralara da geceden sonra tekrar 20-40cm alabilecekmiyiz inşhallah gelir dağlarımız saten bol bol kar aldı şu günlerde
Bu akşamki verilerden sonra bir analiz yapacağım. 14-15 için bu kadarını bile beklemiyordum. Ama yine de hemen hemen sınırdayız. Bakalım akşam tekrar. Sizlere de anlatayım durumu. Hayırlı günler
Bende persembe ve cuma gunu surpriz bekliyorum kky beklentim var ozellikle aksam ve gece
Gfs 'yi 2 aydir takip ediyorum yagis olarak tam gosterdigi gibi yagmur oluyor eskiden yagista bu kadar isabetli degildi,
Tek eksigi modelde soguk havayi gosterdiginde hemen cikartmasi ve sonrada bir daha koymasi teknoloji ilerledi ama hava olayinda bile tutaramiyorlar...
Modeller gömdükçe gömdü bizi…
Bu Gün
Polis01 babamla gitmiştim geçen sene buraya ihaleye gitmiştik. Gezdik oraları baya
Sahutt Daha Çok Güzel Yaylalar Var Adanamda Onlarcasını Sayabilirim. Bizimde Gittiğimiz Yayla Var Aladağda.😊
Valla çoğu yere gittim diyebilirim Adana Mersin’de.
Çok Defa Gittiğim Bir Yer. Ailecek Yaz Aylarında Gittiğimiz Yaylaya Çok Yakın Olan Bütün Aladağlar Ve Bolkarları Görebildiğiniz Bir Seyir Terası. Yaz Aylarında Bütün Adana’dan Ziyaretçilerin Akın Ettiği Adana-Aladağ İlçesi Mavriyan Yaylası Civarı Başkanın Çardağından Bu Gün Çekilen Görüntüler. Birde Benim Bu Yaz Çektiğim Fotolardan Bir Tanesi
Valla çoğu yere gittim diyebilirim Adana Mersin’de.
Şimdi Attığım Yere Gitmeni Tavsiye Ederim😅😅
Şimdi Attığım Yere Gitmeni Tavsiye Ederim😅😅
İnşallah hocam
İnşallah hocam
İnşallah😊👏🏻