Varsa ekstra sormak istedikleriniz, merak ettikleriniz buradayım cevaplarım yine👀
Bu akşam ihtimal yok mu? Beklenilenin altında devam ediyoruz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVarsa ekstra sormak istedikleriniz, merak ettikleriniz buradayım cevaplarım yine👀
Bu akşam beklentim yok hocam. Sürpriz olur olursa. Takip ederim yine
Sahutt eline sağlık hocam
Maşallah bu konuda hep aktif,senin ve arkadaşların sayesinde.
Bol yağışlar inşallah..
Bu akşam beklentim yok hocam. Sürpriz olur olursa. Takip ederim yine
Sürpriz olacak gibi mi sence? Bu saatte 2.5 dereceyiz ve günün en yüksek derecesi 2.5.
Eline sağlık hocam Adana’yı çok merak ediyorum bakalım örtü oluşacak mı
Sürpriz olacak gibi mi sence? Bu saatte 2.5 dereceyiz ve günün en yüksek derecesi 2.5.
Şimdi baktım da. MGM de bu geceye sürpriz olabilir demiş. Rüzgar yönüne bakmak lazım. Çünkü gece bir soğuk girişi yok💁🏻♂️. Ama sıcaklık çok düşük evet. Neden olmasın? Sıcaklık takip edelim bakalım
Izlanda ne dersin hocam? Gece için koşullar uygun görünüyor 🤔. Bir soğuk girişi olmayacağı için sıcaklık yüksek kalacak gibi ama
Izlanda ne dersin hocam? Gece için koşullar uygun görünüyor 🤔. Bir soğuk girişi olmayacağı için sıcaklık yüksek kalacak gibi ama
Hocam sabahtan beri en yüksek sıcaklığı şuan yaşıyoruz
Dewpoint - 2.2 şu an. Bu gayet yeterli bir değer. Yağış başlangıcında yüksek ihtimalle graupel ya da kar şeklinde başlar
Hafif kar olabilir
Kısa vade modeli böyle diyor
Selamun aleyküm
aleyküm selam
Dp ye nerden bakabilirim
Sahutt gfs bozmuş galiba ne diyorsun?