Pazar gününe nispeten az kar vermiş. Ama neredeyse gelen tüm yağışı kar vermiş. 80 saat içindeki süreçte 20 cm kar öngörmüş.
Artık yaşama vakti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPazar gününe nispeten az kar vermiş. Ama neredeyse gelen tüm yağışı kar vermiş. 80 saat içindeki süreçte 20 cm kar öngörmüş.
Artık yaşama vakti
marasa çok az kar yağmaya başladı
3 derece olduk bu gece için ihtimaller azalıyor mu?
Bu gece zor hocam. Pek beklentim yok açıkçası.
sahut hocam yağan kar yeri tutar mı sence
sahut hocam yağan kar yeri tutar mı sence
Sanırım bunu bilemem
tamamdir hocam iyi geceler dilerim
Yarın akşama doğru başlıyoruz 😎
Gunaydin arkadaslar bugun yine basliyoruz anlik Antakya merkez 1.8 derece daha dusmesini bekliyoruz
Günaydın. Bu gece başlıyoruz. Hazır mıyız 😎
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
Oho efendim ben dünden hazırım .d ama Hatay böyle bir şeye hazır mı bilemem
Gfs öğlen yağışları da kar olarak vermiş kar haritasında acep bildiği mi var 🤨
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
Sıkıntı yok uyumayız. :D
Sıkıntı yok uyumayız. :D
Karın altında sıcak içecek içmek varken uyku mu hiç benlik değil .d