Saat olarak olmasa da tutturdu o gün kar olacağını.
İnanıyorum adamıma bunu da tutturacak 🤌🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaat olarak olmasa da tutturdu o gün kar olacağını.
İnanıyorum adamıma bunu da tutturacak 🤌🏻
Hatay Kilisin yerinde olsa ne güzel olur ya.. Ne dert kalır ne tasa.. Böyle sınırda kalmayız hep
Anlamadığım şey son güncellemelerde sınırda kalmamız…sanki bilerek yapıyorlar 😂
Hatay Kilisin yerinde olsa ne güzel olur ya.. Ne dert kalır ne tasa.. Böyle sınırda kalmayız hep
2 gün önce kar vermeyen yoktu anlamadım hep son günlerde bozuyorlar.
Anlamadığım şey son güncellemelerde sınırda kalmamız…sanki bilerek yapıyorlar 😂
Hatay hep sınırda. Bildim bileli. 6 senedir takip ederim. Net bir sistem aldığımızı hatırlamıyorum. Bi şey vardı. 2015. Dümdüz yıktı ortalığı. 10 cm yakın örtü yaptı bizim köyde. O güzeldi. Kıbrıs'a kar yapmıştı. Arşiv olsa bakardık ne güzel. Meteoicel kaybetti şu arşivlerini
2 gün önce kar vermeyen yoktu anlamadım hep son günlerde bozuyorlar.
Mesela Maraş için hiçbir model bozmadı. Ama biz sınırda olduğumuz için sistem anında bile değişkenlik gösterebiliyor. Kıyı şehriyiz maalesef
Hatay hep sınırda. Bildim bileli. 6 senedir takip ederim. Net bir sistem aldığımızı hatırlamıyorum. Bi şey vardı. 2015. Dümdüz yıktı ortalığı. 10 cm yakın örtü yaptı bizim köyde. O güzeldi. Kıbrıs'a kar yapmıştı. Arşiv olsa bakardık ne güzel. Meteoicel kaybetti şu arşivlerini
2016 21 Aralık ... Unutulmaz bir sistem. MGM 3 gün yoğun kar vermişti kar sonradan yağmura döndü kalan günler hep yağmur oldu.
Hocam modeller bile korkuyor yoğun kar diyip yağmasa ?… takip edenlerin inancı kalmaz. Bence risk almaktan korkuyorlar
Peki hocam şuana kadar gidişat nasıl olumlu yönde mi olumsuz yönde mi ilerliyor ?
2016 21 Aralık ... Unutulmaz bir sistem. MGM 3 gün yoğun kar vermişti kar sonradan yağmura döndü kalan günler hep yağmur oldu.
Sınırdaydık o sistemde. Ama hayatımda gördüğüm en iyi kar yağışlarından biriydi
Bu sistemde de en iyi ikinci kar yağışları olucak 😏
Sıcaklık tahminen ne zaman düşmeye başlar? 5.5da takılı kaldik.
Sıcaklık tahminen ne zaman düşmeye başlar? 5.5da takılı kaldik
harbi ya sinir oldum 🤨
2016 da şey olmuştu dayımlar oturmaya gelmişti elimi çaydanlıkta yakmıştım akşam 7 gibi yanlış hatırlamıyorsam kar atıyor demişlerdi cama yapıştığım anı unutmuyorum ☹️ ah üzümlü kekim inşallah bu sefer de olur 🥰
sahut hocam maraş için afet kar nerde ? afet yapacak kadarı geçtim hiç yağmıyor