Hassa da kar başlamış
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
ANLIK DURUM (22 Ocak - 20.10)
3,9
Çok BulutluYağış
0Nem
64
Rüzgar
0A. Basınç
1000,9D.İ.Basınç
1020,3 -
DP -2.3
-
- Resmi Gönderi
Bu gece bizi çok yoracak 🙄👀
-
Güzel belirtiler var da hayatının sabrı lazım beklemek için
-
Kötü mü gidiyoruz?
-
ANLIK DURUM (22 Ocak - 20.34)
3,8
Çok BulutluYağış
0Nem
65
Rüzgar
4A. Basınç
1000,7D.İ.Basınç
1020,1 -
- Resmi Gönderi
Kötü mü gidiyoruz?
Hayır. Ama şu an MGM nin tahmin ettiği gibi gidiyor. Sıcaklık çok yavaş azalıyor.
-
Hayır. Ama şu an MGM nin tahmin ettiği gibi gidiyor. Sıcaklık çok yavaş azalıyor.
Mgm tahmini =Ecmwf oluyor demi hocam ;(
-
- Resmi Gönderi
Mgm tahmini =Ecmwf oluyor demi hocam ;(
Tam olarak öyle değil. GFS bu geceye tam 50 cm kar vermiş. Israrla veriyor. Keza GEM ve İCON da kar veriyor. MGM nin karla karışık yağmur verdiği saatte 50 60 mm arası yağış düşecek. Bunu MGM dahi kky veriyor. Açıkçası ben bir şeyler bekliyorum. Sıcaklık takibine devam edelim
-
Tam olarak öyle değil. GFS bu geceye tam 50 cm kar vermiş. Israrla veriyor. Keza GEM ve İCON da kar veriyor. MGM nin karla karışık yağmur verdiği saatte 50 60 mm arası yağış düşecek. Bunu MGM dahi kky veriyor. Açıkçası ben bir şeyler bekliyorum. Sıcaklık takibine devam edelim
O zaman sıcaklık takibi bende .d
-
yağış gece 2 de şiddetini arttırıp sabah 10 a kadar orta şiddette devam edecek. Kuvvetli yağışla beraber soğuma da artacağından gece 3 ten önce pek bi şey beklemiyorum ben. O vakitten sonra güzel şeyler olabilir
-
Sistemi ecmwf , yağış miktarını gfs daha tutarlı tahmin ediyorlar, bence.
-
- Resmi Gönderi
yağış gece 2 de şiddetini arttırıp sabah 10 a kadar orta şiddette devam edecek. Kuvvetli yağışla beraber soğuma da artacağından gece 3 ten önce pek bi şey beklemiyorum ben. O vakitten sonra güzel şeyler olabilir
İmzamı atarım
-
Kar olarak 3 ten sonra yani
-