Geceden simdiye kadar soguk taraftayiz yagis yok
Yagis gelene kadar bu sefer sicaklik yukseliyor
Hatay in hep sansizligi
Hep sinirdayiz
Bir gun gelmiyecekmi direk kar yagisini boyle moral bozmadan🤕🤕🤕
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeceden simdiye kadar soguk taraftayiz yagis yok
Yagis gelene kadar bu sefer sicaklik yukseliyor
Hatay in hep sansizligi
Hep sinirdayiz
Bir gun gelmiyecekmi direk kar yagisini boyle moral bozmadan🤕🤕🤕
Bunların dili ne söylüyor.d
Hemen yagmasi lazim derece yukseliyor 1.5 derece olduk, bari yagsinda derece yukselmesin
Anneannemin kamerasından 😀 Muğla'nın Köyceğiz ilçesi 20 yılın ardından ilk defa kar görüyor.
Hemen yagmasi lazim derece yukseliyor 1.5 derece olduk, bari yagsinda derece yukselmesin
Hocam garibanın yüzü gülmez bekler durur böyle yükselince iner yağış hep böyle oldu
Peki bu mgm neye bakarak ikonları kky koydu ben hala anlamadım
Ust seviye soguk oldugu icin koymustur
Ama aksamdan itibaren tam kar yagabilir artik son sansimiz bu
18;00 dan sonra beklentim var gece izleriz inşallah son demini de atsın sonra rahat rahat uyumaya başlayalım
Derece 2.5 den yukarıya çıkmadı
maşhallah maşhaAllah maşhaAllah ne güzel verdi Rabbim inşhallah olmayan yerlere de verir c.c https://beysehir.bel.tr/kameralar
Tam tersi. Üst seviye sıcaklıkları hiç uygun değil. Hatta yüksek bile diyebilirim. Yağış başlayacağı anlarda kar görebiliriz. Siklonun ilk giriş saatlerinde. Akşam saatlerine doğru da ihtimal bulunuyor. Ama gece sıcaklık yetmeyecek büyük ihtimalle. İnşallah yanılırım. 🙄🙄
Tam tersi. Üst seviye sıcaklıkları hiç uygun değil. Hatta yüksek bile diyebilirim. Yağış başlayacağı anlarda kar görebiliriz. Siklonun ilk giriş saatlerinde. Akşam saatlerine doğru da ihtimal bulunuyor. Ama gece sıcaklık yetmeyecek büyük ihtimalle. İnşallah yanılırım. 🙄🙄
Hocam geçen kumar masasında uzun kalmıştık yağış başladığında Hatay yanıltıyor bazen
Sorularınız havada kalmıyor genelde cevap veriliyor, tahmin yapılıyor Sahutt ve arkadaşlar tarafından ama hiç kimse kolay kolay beğeni tuşuna basmıyor.
Beğeni tuşu paralı değil, beğeni alanda pata kazanmıyor, beğeni alan onu satamıyor..
İsin şakası bir yana.
Beğeni atmak
"Ben okudum"
"Ben beğendim"
" soruma cevap vermişsiniz sağolun"
"Dikkate alırım"
"Buradayız" vsvs gibi anlamlar taşıyor.
Sorularınızı @ etiket ederek soralım
Görselleri atmadan tam boyutlu seçeneğe tıklayalım.
Az dikkat edelim ...Yazan ve cevap veren arkadaşlar da işin tadına varsinlar.
Bol karlı günler herkese
Hocam geçen kumar masasında uzun kalmıştık yağış başladığında Hatay yanıltıyor bazen
Bugün de kalacağız da. Bakalım ya. Belki de sürpriz bekliyordur bizi tekrar
Bugün de kalacağız da. Bakalım ya. Belki de sürpriz bekliyordur bizi tekrar
Ben açığım o süprizlere