- Resmi Gönderi
Yine yağış soğuk sınırı var 😎. Şaşırtmıyor Hatay. 3 4 güncellemedir sınırdayız. Biraz doğulasa Doğu Akdeniz de Güneydoğu da ihya olacak. Yağış bittikten sonra asıl kar soğuğu giriyor. E BAKAM
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYine yağış soğuk sınırı var 😎. Şaşırtmıyor Hatay. 3 4 güncellemedir sınırdayız. Biraz doğulasa Doğu Akdeniz de Güneydoğu da ihya olacak. Yağış bittikten sonra asıl kar soğuğu giriyor. E BAKAM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vasatın üstü
.
Ben geldim lo
Ben geldim lo
Neredesin sen ya yine sınırdan köşeden bir şeyler koparmaya çalışıyoruz gel 🙈
Hatay'da kar çok ufak detaylara kaldı.
Şayet GFS nin gösterdiği gibi gelmesi hiç de fena olmaz. İlk sistemde 200 metreye kadar inen kar sınırı 2. Alçak basınç hareketinde sıcaklığın 0 metrede bile kar için yeterli olmasından tüm şehirde kar şartlarını doğuruyor. AB nin Hatay'da doğup Güneydoğuya hareket etmesi Hatay-Osmaniye-Maraş civarına güzel kar bırakacaktır. Hatay'ın güneyinden doğup hareketine devam ederse bu saydığım şehirlerde kar olasılığı çok zor görünüyor.
Lakin ilk söylediğim olasılık daha fazla.
İCON, GEM, GFS gibi kısa vadede başarılı modeller ilk söylediğim senaryoyu doğrular nitelikte. Takipteyim😎
Neredesin sen ya yine sınırdan köşeden bir şeyler koparmaya çalışıyoruz gel 🙈
Geldim geldim koparırız 🤌🏻
Sabah güncellemesine ne diyorsun hocam
Denizlerimizde (Akdeniz) Fırtına Bekleniyor!
Batı Akdeniz’de rüzgarın bugün (10.03.2022 Perşembe) akşam saatlerden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Doğu Akdeniz’de rüzgarın yarın (11.03.2022 Cuma) ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı, sabah saatlerinden itibaren batısı batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı | 10.03.2022 18:00-11.03.2022 18:00 |
---|
Sahut hocam bu gün gece Maraş için kar ihtimali varmı Sahutt
Kalbimi bıraktım ❤️The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Güzel abim eline sağlık,niye bakmayalım..Toplanamadik demekki..
Güzel abim eline sağlık,niye bakmayalım..Toplanamadik demekki..
😂 öylesine dedim ya