- Resmi Gönderi
Sefa kazancc yağış olacak. Kar da olacak tahminimce. Güçlü bir yağış değil ama. Örtü de beklemem de. Martta da kar görmedik demeyiz ya. Böyle bir sezona böyle bir kapanış yakışır 😎. Bakalım görelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSefa kazancc yağış olacak. Kar da olacak tahminimce. Güçlü bir yağış değil ama. Örtü de beklemem de. Martta da kar görmedik demeyiz ya. Böyle bir sezona böyle bir kapanış yakışır 😎. Bakalım görelim
Sefa kazancc yağış olacak. Kar da olacak tahminimce. Güçlü bir yağış değil ama. Örtü de beklemem de. Martta da kar görmedik demeyiz ya. Böyle bir sezona böyle bir kapanış yakışır 😎. Bakalım görelim
Tarih varmı abi boşuna beklemeyelim tam vaktinde yakalayalım şimdi gece bekleriz sabaha yağış vermiş sabah kaçırırız olmaz 😂
Tarih varmı abi boşuna beklemeyelim tam vaktinde yakalayalım şimdi gece bekleriz sabaha yağış vermiş sabah kaçırırız olmaz 😂
Yarın gece, Cumartesi gece ve Pazar günü için bir olasılık var. Yüksek ihtimalle cumartesi gecesi bir şeyler olur.
2 gündür burdayım ama mobilden hiçbir şey yapamıyorum. Mesaj atarken yazıyorum yazdıklarım görünmüyor imleç gelmiyor yazılmıyor göndere basıyorum tepki vermiyor. Mesajlara tepki vermek için tepki butonuna basıyorum beni sayfanın en üstüne atıyor bir türlü çözemedim. Şu an bilgisayardayım takipteyiz.
Gfs ısrarla sabaha veriyor
GFS nin sabah çıktısı gibi gelmesi mutlu edebilir bizi. Ayrıca Hatay diyagramında ben şahsen ilk defa bu değerleri görüyorum. Öyle değil mi okan331 Sefa kazancc FidelB jubayl 😎
Ayın 12 sini 13 üne bağlayan gece şartlar uygun. 13 gün boyu uygun diyebilirim. Olacak inşallah. Geliyor...
Sahutt maraş ne olur
Gün içinde modelleri takipte olurum. Telefonu kutuya bırakmıcam 😜😜Öğleden sonra sınav var. Akşam GFS güncellemesine yetişmeye çalışırım 🏃🏻♂️
Gün içinde modelleri takipte olurum. Telefonu kutuya bırakmıcam 😜😜Öğleden sonra sınav var. Akşam GFS güncellemesine yetişmeye çalışırım 🏃🏻♂️
Tamam hocam
Sahutt maraş ne olur
Bu akşam kar başlar. Pazar günü düşecek yağış da kar olur diye düşünüyorum
Ben azda olsa ilk defa soğukla yağışı aynı anda görüyorum 😂
Dolu yağıyor aman aman 😂
Hatay hep surprizleri sever mgm hep bize yagmur gosterir sonra Hatay surprizi yapistirir sonrasinda degistirir,ben sahsen kar yagacak diyorum hep beraber sevinecez insallah
Hatay hep surprizleri sever mgm hep bize yagmur gosterir sonra Hatay surprizi yapistirir sonrasinda degistirir,ben sahsen kar yagacak diyorum hep beraber sevinecez insallah
Önceki sistemi hatırlayın. Ne ECMWF ne GFS kar verdi. Size geceyi bekleyin dedim. Tüm gece kar yağdı. Örtümüz bile oldu 😜