- Resmi Gönderi
😎😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur😎😎
Cuma gununu unutmayalim yagis olursa kar ihtimali yuksek
Ula Hatay ne değişik memleketsin totomuz dondu
Cuma gununu unutmayalim yagis olursa kar ihtimali yuksek
Takip ediyorum ama kuru soğuk ihtimali yüksek
Akdeniz kıyılarına
Herkese gunaydin
Anlik 6 derece Hatay merkezde sicaklik fazla yukselmesse gece ye dogru karlakarisik yagmur yagabilir beklemedeyiz...
Anlik 8.8 kadar dustuk,oglen 11 dereceydi
8.1 👀
Takibe değmez. Ama bakalım.
Dogru ama bu gece yagmassa pazartesi ve sali gunu de var onda yagma ihtimali daha yuksek insallah gece yagar
Hataylı arkadaşlar. Haberle geldim. Pazartesi günü için ihtimallerimiz artıyor. Hem de çok artıyor. Sessizce pusuya yatın ve benden haber bekleyin. jubayl Sefa kazancc okan331 FidelB
Pazartesi hafif yağışımız var. Ve o yağışı kar olarak alma ihtimalimiz çok yüksek. O ihtimali yeni gördüm. Takibe aldım. Bakalım 🙂
Çarşambaya kadar İskenderundayim ben
durum nedir
durum nedir
Şöyle. Kar açısından kış bitti diyebilirim. Kıyılar adına %95 bitti. Hala Maraş'ın bu hafta sulu sepken kar görme olasılığı var. İç kesimler, Göller Yöresi, 1000 metre rakımlı yerleşim yerlerinde Nisan 2. hatta 3.haftasına da sarkabilr bu. Kar konuşabiliriz. Ama Adana, Osmaniye, Antalya,Hatay gelecek haftadan itibaren de Kahramanmaraş'ta artık bahar moduna girecek. Ay sonuna güzel bir Afrika yiyip 16 17 hatta 20 lere kadar çıkacağız. Nisan ilk haftası soğuk hava ihtimali var. Güçlü değil. 12 13 lere ineriz min. Artık kıyılarda bu güzel, hafızalara kazınacak, uzun seneler konuşulacak kış sezonunu kapattım diyebilirim kendi adıma. Darısı gelecek seneye inşallah 🙂