Uykusuz geceler yakındır
İlşallah hocam. Çok özledik. Kar yağışını beklemeyi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUykusuz geceler yakındır
İlşallah hocam. Çok özledik. Kar yağışını beklemeyi.
Öğle güncellemesini takipte olacağım. Sonrasında güncelleme ile ilgili değerlendirme yaparız
Güncelleme soğuk açısından fena değil. Kar takibine başlayabilirsiniz diyor. Ve şaka gibi uzun bir süre yağış güneyden geçip gidiyor
Uykusuz geceler yakındır
Özlendi
Güneyimizden geçen yağış Hatay'dan geçmiş olsaydı gözlük takmıştık şu an. Yağış durumu elbette değişir. Takipteyiz bakalım
Güneyimizden geçen yağış Hatay'dan geçmiş olsaydı gözlük takmıştık şu an. Yağış durumu elbette değişir. Takipteyiz bakalım
Evet farkettim onu bende değişir ama yağış bu şekilde üzer bizi
Evet farkettim onu bende değişir ama yağış bu şekilde üzer bizi
Yağış sürekli değişir. Ama yaklaşık 120 140 saat arası 0 izoterminin altında kaldı 850 hpa'da bölgenin çoğu. Ve bölgenin doğusu yağışsız. Bu şekilde kuru bir soğuk olur. Tarıma inanılmaz zarar verir.
Akşam burada olmaya çalışalım. Güncellemelerden sonra durum değerlendirmeleri yaparız. Anlık takipte olacağım ve anlık bilgilendirme yapacağım bir sıkıntı çıkmazsa. 😊
Nedir son durum?
Sistem 180.saatte daha batılı ama daha güçlü iniyor ...
Tek kelimeyle öğlene göre daha iyi. Bariz daha iyi.
Azor çok güçlü. Önünde parazit yok.. Çok temiz yükseliyor
Hala temkinli bir şekilde sistemin inişini bekliyorum.. Ege'de ya da Kıbrıs civarında oluşacak bir AB bizim için en iyi senaryo olur
Olmadı. İtalya'ya doğru kıvrıldı. Ana fikir olarak beğendim güncellemeyi. ECMWF ne diyecek bir de ona bakalım
Sistemin baş mimarı GEM ise bu şekilde.