- Resmi Gönderi
Öteki sistemin tarihini birkaç kez belirtmiştim. Bir daha belirteyim. 10 12 Şubat arasına bir kez daha polar kökenli bir salınım verdi gfs. Gayet güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖteki sistemin tarihini birkaç kez belirtmiştim. Bir daha belirteyim. 10 12 Şubat arasına bir kez daha polar kökenli bir salınım verdi gfs. Gayet güzel
Müthiş...
Şaşmaz inşallah son anda
Kendimi iyi hissetmediğim için gece takip yapamayacağım sanırım. Soğuk aldım herhalde. Sabah güncellemelerinde toparlarım. Hayırlı geceler olsun.
Kendimi iyi hissetmediğim için gece takip yapamayacağım sanırım. Soğuk aldım herhalde. Sabah güncellemelerinde toparlarım. Hayırlı geceler olsun.
Geçmiş olsun abim..Tez şifa inşaallah
Gece güncellemesini takip edecek arkadaş varsa bilgilendirebilir mi? Sahutt geçmiş olsun bu arada.
Sahutt gecmis olsun acil sifalar kardesim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun hocam
Günaydın. Gece güncellemesi 7 si akşamına hafif olmak üzere gece saatlerine kadar seyirlik kar görürsünüz demiş. 6 sındaki yağışı kısmış. 6 sında yağış alırsak bu kar olur bu güncellemeye göre. GFS'nin bu verdiği sinoptik en içime sinen sinoptik diyebilirim
Nasıl oldun bakalım abim?Daha iyisin inşaallah
Geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim öncelikle. Whisper toparladım dayım. Acaba yediğim bir şeyden dolayı mı öyle oldu diye düşünmedim değil. Ama 3 5 saat uyudum iyi geldi.
GEFS senaryo ortalaması iyi gözükmüyor şu anlık. Bakalım takipteyiz. Sabah nasıl bir çıktı bir çıktı verecek
ECMWF güzel çıktı. Gayet güzel çıktı. Miktarlara takılmak için çok erken de. Hatay merkeze bile kar verdi. Olumlu yönde güzel değişim gördük ECMW'den
Yeni gördüm hocam geçmiş olsun Sahutt.