- Resmi Gönderi
ECMWF müthiş. Gerçekten sevindirici bir görüntü. Hatay ve Maraşa 168 192 arası örtülü kar vermiş. Adana ve Mersin dahi kar görebilir demiş. Kar senaryoları Hatay merkez için 10 cm'ye çıkmış 😎😎😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF müthiş. Gerçekten sevindirici bir görüntü. Hatay ve Maraşa 168 192 arası örtülü kar vermiş. Adana ve Mersin dahi kar görebilir demiş. Kar senaryoları Hatay merkez için 10 cm'ye çıkmış 😎😎😎
Gecende yazdim rahat olun o sene bu sene carsamba yarin aksam senaryolari cerceve yapin dogu akdeniz icin
Hatay da amanoslarda yogun kar devam ediyor bizim icin altin degerinde😀
İlk 100 saat içerisinde Hatay'a kar verdi GFS öğle güncellemesi. 4 Şubat sabahına
İlk 100 saat içerisinde Hatay'a kar verdi GFS öğle güncellemesi. 4 Şubat sabahına
Offf 2 şubata kadar riskli ama bakalım
Offf 2 şubata kadar riskli ama bakalım
Her şey güzel gidiyor aslında. 4 Şubat'tan sonrası takibe değer. Dersler yoğunlaştığı için daha az takip yapacağım . Ama her fırsatta buradayım
Dağlara baktınız mi
Dağlara baktınız mi
Kafamı hiç çıkarmadım dershane kütüphanesinden
Kafamı hiç çıkarmadım dershane kütüphanesinden
Muhteşem görüntü var
Maşallah yağışa bak😎
Bu arada Antakya güzel yağış alıyor sabahtan beri. Bugünkü molalarımda dışarıyı izledim sadece 😜. Yarın 50 kg açıklanır mı acaba bugün düşen yağış...devam edecek çünkü yağış
Bu arada Antakya güzel yağış alıyor sabahtan beri. Bugünkü molalarımda dışarıyı izledim sadece 😜. Yarın 50 kg açıklanır mı acaba bugün düşen yağış...devam edecek çünkü yağış
Sahutt hocam Maraş cumartesi pazar kar alır gibi duruyor öyle yorumladım sence?
Sahutt hocam Maraş cumartesi pazar kar alır gibi duruyor öyle yorumladım sence?
Hocam yağış olduğu takdirde en şanslı merkezlerden biri Maraş. Sorun yaşamaz Pazar örtülü kar alır diye düşünüyorum hatta..
Ah sonucu kara dönsün hahaa özledik
Akşam güncellemesini bekliyoruz.