Niye olmasin hersey musait havaalani bile1 derece oldu
3.8 görünüyor MGM de
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNiye olmasin hersey musait havaalani bile1 derece oldu
3.8 görünüyor MGM de
3,8
Sisli
Yağış
0
Ben kuzeytepe yim sicaklik burda 3.1
Yagis baslamasi lazim gunes cikmadan ve sicaklik yukselmeden
Şu an yağış başlasa bile sıcaklık yüksek. Nem 99 seviyesinde. Sıcaklığın 0.5 derece bandına düşmesi gerekir kara çevirmesi için yağışı. Yağış başladığında sıcaklık artacaktır. Ama dediğiniz gibi hava üşütüyor. Beklenenden soğuk gidiyor
Acaba ECMWF ne gösterecek. Israrı devam eder ve soğukları bir anda 100 km kuzeye atmazsa(!) iyi gidiyor demektir. Çünkü 120 saatlik kar haritalarına artık kar görünmeye başladı. Bu vadeye kadar düşmüşken olumsuz değişim istemiyoruz
102h deki soğuk ve yagis çalışmasına baksana
102h deki soğuk ve yagis çalışmasına baksana
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Muazzam
5 Şubat 15:00
konumumuz az daha kuzeydogulu olsa varya uuuf uuf 😀
HATAY acaip biryer hava olayi olarak
Sabahleyin iyi soguk vardi
Yagis yoktu simdi yagmur basladi sicaklik yukselir. bir gunde sicaklik sorunu olmassin ya
gerci bugunde ben umutluyum kky yeter bana bugun
Hatay’ın Yüksek Kesimleri ile Gaziantep ve Adıyaman’da Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kar Yağışı
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren yüksek kesimleri başta olmak üzere Adıyaman ve Gaziantep illeri ile Hatay’ın 1000 m üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli (5-20 cm), Adıyaman’ın kuzey ilçelerinde yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı beklendiğinden ulaşımda, aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
01.02.2023 16.00-02.02.2023 06.00
90h-102h arası Hatay kar yağışlı GFS abimiz öyle diyor