Hım
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sonrasinda sicaklik sorunu var galiba hatay in klasigi yagmura donuyor
Gece asiri yagarsa belki yagmur yagmaz kar devam eder
-
Sonrasinda sicaklik sorunu var galiba hatay in klasigi yagmura donuyor
Gece asiri yagarsa belki yagmur yagmaz kar devam eder
Öyle oluyor maalesef....
-
Beklenilen:8
Anlık 4.9
-
MGM beklenileninden düşük gidiyoruz güzel bir şey bakalım ne kadar dayanabilicez
-
6.4 olduk ya baya yükseldi.
-
6.4 olduk ya baya yükseldi.
Gerçekten yaw
-
6.6 DP 2.9
-
- Resmi Gönderi
Düşüş erken başlasın yeter. GFS iyice soğukları kırpmış bu arada. Yine de bu gece takip edeceğim ben
-
Düşüş erken başlasın yeter. GFS iyice soğukları kırpmış bu arada. Yine de bu gece takip edeceğim ben
Sistemin içinde de kırpmaz ya bizdeki şanssızlık bu kadar
-
Diyagramda kky simgesi görünüyordu öğle güncellemesinde direkt kar yapmış.
-
DP noktası 2 altına insin de yağışa kadar gerisi yalaaan 😀 Antalya 6.4 felandi kar aldiginda
-
- Resmi Gönderi
Ben gece yarısından yarın öğlen saatlerine kadar kar takibi yapacağım.. Ki elverişli görünüyor sınırda görünmesine rağmen. Gece yarısına doğru sağlam bir sıcaklık düşüşü olacak çünkü
-
Ben gece yarısından yarın öğlen saatlerine kadar kar takibi yapacağım.. Ki elverişli görünüyor sınırda görünmesine rağmen. Gece yarısına doğru sağlam bir sıcaklık düşüşü olacak çünkü
İnşallah bakalım
-
Yalnız değilsin....
-