- Resmi Gönderi
Hem ECMWF hem de ECMWF ENS Hatay'a havada kar veriyor. Takipteyim🫡
Hadi inşallah 🤲
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHem ECMWF hem de ECMWF ENS Hatay'a havada kar veriyor. Takipteyim🫡
Hadi inşallah 🤲
Dün geceden beri super yağış aldık maşallah. 20 kg devirdik merkezde.
Marmara bölgesi yorum sayfası sessiz
2 günde Hatay defne 120 kg yağış aldi hemen hemen. Merkez de keza gayet iyi yağış aldı. Ocak ayına super başladık yağış bakımından. Kar takibine de başlayacağız yavaş yavaş. Normalde Blog tarzı bir konudan yazıyordum. Fakat hem yeterince konu var zaten hocalarımız vakit ayırıyorlar sağ olsunlar. Bundan sonra buradan birkaç günde bir değerlendirmede bulunur kar takibi yağış takibimizi yaparız.
Diyagrama bakarsak ayin 13 ünde 0 derece ortalama yakalıyoruz. Kar değerlerinde fazlaca senaryo var . Acaba yağış koparabilir miyiz. Yağışın sonunda kar takibi yapabilecek miyiz. Takipteyiz efenim
Akşam güncellemesi uç bir senaryo çıktı. Tüm ülkeyi dondurdu. Bölgemiz de nasibini aldı son nefeste. Sıkı kar takibi yapmaya başlayabiliriz 🫡
sahutt-20 görcem Marmara'da böyle olursa ben alışkın değilim :d
sahutt-20 görcem Marmara'da böyle olursa ben alışkın değilim :d
Insallah abim kazasiz belasiz.
Yağış ne zamana kadar devam edecek ?
Önümüzdeki ilk soğuk hava ne zaman ?
Modellerde görünen soğuklar gelecek mi ?
Bölgemizde kıyılarda kar ?
Hepsini akşam güncellemelerinden sonra konuşalım. Gece güncellemesine doğru yazmış olurum. İyi günler efenim.🫡❄️⌛️
Dışarıda olağanüstü bir yağış var. Bardaktan boşalırcasına yağıyor . 10 dakikada 10 kilogramı geçtik.
Ayrıca fırtına da eşlik ediyor. Muazzam bir yagis var
Çadırda kalanların Allah yardımcısı olsun
15 kg yağış aldık çok kısa sürede 🫡
Bereket olsun inşallah Sahutt Allah afetinden korusun.
Bereket olsun inşallah Sahutt Allah afetinden korusun.
Amin abim. İnşallah