- Resmi Gönderi
Muhteşem bir gök gürültülü sağanak başladı ⛈️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMuhteşem bir gök gürültülü sağanak başladı ⛈️
1 saatte 20kg yakın yağış aldık 🫡
Nasa deprem öncesi ve sonrası Antakya'nın sönen ışıklarını paylaşmış.
Ben uzun yıllardır Amanos Dağlarının Ocak ayında kar almadığı bir kış yaşamadım. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin jubayl Sefa kazancc
Ben uzun yıllardır Amanos Dağlarının Ocak ayında kar almadığı bir kış yaşamadım. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin jubayl Sefa kazancc
Ocak başı kar alırdı her sene
Hatay Defne'de 10 günde 225 kg yağış aldık maşallah 👏👏👏
Önümüzdeki 10 günde en azından 300 kg çıkabiliriz. Güzel ve yağışlı bir Ocak ayi oluyor. Daglarimizda kar yok. O da bir iki güne gelir inşallah 🫡🫡
Müthiş bir sağanak var maşallah çok güzel yağış alıyoruz.
Bölgemizde kıyılarda kar ihtimali konuşmak icin GFS òglen çıktısı gibi önce ciddi soğuk yapacak bir senaryo yakalamak lazım. Diyagramda da görüldüğü üzere ayin 20 sinden sonra bir hareketlilik mevcut. Takip edelim bakalım
Sibirya ihtimalini takip ediyorum ayin 22 23 ünden sonrası için. Sessizce takibe devam👨🏼💻
Sistem takibi vs derken dün geceden beri 20 kg ulaştık 🫡
Ocağa başladığımızdan beri güneşli gün hatırlamıyorum
Yagis siddetli şekilde gökgürültüsü eşliğinde devam ediyor. Antakya 30 Defne 70 kg aştı.
Yagis siddetli şekilde gökgürültüsü eşliğinde devam ediyor. Antakya 30 Defne 70 kg aştı.
Kazasız belasız yağsın inşallah 🤲
Kazasız belasız yağsın inşallah 🤲
Insallah abi. Kardan bagimsiz Ocak ayina en iyi başlayan bölge olabiliriz. Defne 1 Ocaktan şimdiye 345 kg yağışa ulaştı.