- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sahutt ,bizde seninle takipteyiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık Sahutt ,bizde seninle takipteyiz
GFS de bozma eğilimindeydi zaten. Korktuğum gibi diğer bazı modeller de AB hareketi Hatay sınır olarak çiziliyor yağışı Suriye alıyor. Üzgünüm. Akşam ECMWF bakıp model takibine ara vereceğim
GEFS'in GFS günceli ile birlikte 31 senaryo toplamında kar haritalarına bakarak konuşuyorum. Yalnızca 1 senaryo kar veriyor. 130 lu saatler kala .Belki dönerim bu mesaja. :))
KKY ikonu da gelmiş
Öğlenki GFS sıcak çıktı çıkmış. 23 olmuş olasılık. Aksam ufak bir düzelme emaresi görebilmemiz lazim. 30 senaryodan 21 i sıcaklık konusunda fena değil. Ana senaryo dahil bazı senaryolar 0 derece ve üstüne bile çıkmış. -3 civarı yeterli bir sıcaklık olacaktır. Takibe devam diyelim bakalım
Kar için şartlar 400 metre ve üstü şu an.
Sahutt Hatay'da kar görmek için nereye çıkmak lazım?
Sahutt Hatay'da kar görmek için nereye çıkmak lazım?
Bu sistemde Merkez'e bagli Habib'i Neccar Tepesinde saf kar görülecektir tahminimce. Olmadi 450 600 rakımdaki merkeze 20 km uzakliktaki Yayladağ Şenköy. Şehir dışına veya sahile gitmek için mola ilçesi gibi olan ve şehrin 900 rakımıyla en yüksek ilçesi olan Belen genelde bu tarz sistemlerde örtülü kar alıyor. Bu sistem de son 30 saatte bile değişim gösterebilecek bir sistem. Sona kadar sabırla takip etmek gerekir.
Ben Hatay merkezde kar göreceğimi düşünüyorum hala. Düşük bir ihtimal. Takip ediyorum 👍
Ben Hatay merkezde kar göreceğimi düşünüyorum hala. Düşük bir ihtimal. Takip ediyorum 👍
Merkez'de havada belki o da bi ihtimal çok düşük ama belen dediğin yerin rakımı güzelmiş, ben olsaydım oraya giderdim
Merkez'de havada belki o da bi ihtimal çok düşük ama belen dediğin yerin rakımı güzelmiş, ben olsaydım oraya giderdim
Ben severim düşük ihtimalleri abi. Her sezon o düşük ihtimalleri takip ederim. Ben merkezde göreceğimi düşünüyorum. Olmazsa da sağlık olsun.🫡
Depremden birkac ay sonra her gün gitgel yaptık ev vs yaptığımız için. Her sabah ve her akşam oradan geçer simit alırdık . Simidi çok güzel ve mart nisan olmasına rağmen cok soguk bir yerdi.
...Ve Adana'dayim. Sömestr bitene kadar burdayım. Bugün Mavi Bulvar'da gezindim, İstanbul'un Nisan'ı gibiydi. Ama iki sene önce bu mevsimde Adana daha soğuktu, o dikkatimi çekti.!
...Ve Adana'dayim. Sömestr bitene kadar burdayım. Bugün Mavi Bulvar'da gezindim, İstanbul'un Nisan'ı gibiydi. Ama iki sene önce bu mevsimde Adana daha soğuktu, o dikkatimi çekti.!
Hosgeldin abim. 👏🫡
72.saatteki farka bak yav Allahim yarabbim
Olumsuz maalesef. Modeller sistemi bu vadede bile çözmekte hala zorlanıyor. Benden yana sorun yok sıcaklık takibimi bile yapacağım. Fakat bu şekilde ihtimalimiz biraz düşük.