- Resmi Gönderi
Bir anda 5.6 ya çıkıp indi 👨🏼💻
ANLIK DURUM (28 Ocak - 22.10)
4,5
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir anda 5.6 ya çıkıp indi 👨🏼💻
4,5
Defne 2 li değerlere geriliyor. Antakyaya soğuk girişi olmadı sanırım henüz
İyi takipler
İyi takipler
Bilirsin ki imkansızı severim🫡
MGM bozuk mu 1 saat önce Belen 1 dereceydi. Şu an 5.8
Antakya 3.7 den 6.5 kadar çıktı. Şu an tek seferde 5.7 ye düştü. Aynı zamanda Yayladağı 1.3 derece. Bilemedim
6,9
1.2 derece birden arttı. Yağış esnasında sıcaklık takibi yaparsak saç baş yoldurur. Sabah erken saatlerde bir yağış var. Yagmur şeklinde olacak büyük ihtimalle. Öğlen için sabah bakarız
Anlık 400m rakımlı bulundugum yerde termometre 5.4 dereceyi gösteriyor. Gfs de yağışı tekrardan arttırdı. İlerleyen saatlerde dereceyi güncelleme geçerim. Nem seviyesinin 60 larda olması da ayrı güzel. Soğuma daha hızlı gerçekleşir nem yükselene kadar. Senin son tahminlerin nedir Sahutt soğuma kar değerlerine sence hangi zaman aralığında ulaşır
Anlık 400m rakımlı bulundugum yerde termometre 5.4 dereceyi gösteriyor. Gfs de yağışı tekrardan arttırdı. İlerleyen saatlerde dereceyi güncelleme geçerim. Nem seviyesinin 60 larda olması da ayrı güzel. Soğuma daha hızlı gerçekleşir nem yükselene kadar. Senin son tahminlerin nedir Sahutt soğuma kar değerlerine sence hangi zaman aralığında ulaşır
Evet nem orani gayet iyi su anlık. Yagjs basladi nem yükselecektir. Fakat ben modellerin aksine Antakya merkezde dahi kar takibi yapacağım. Özellikle rüzgar yonü poyraz ve şiddeti de gayet fazla. 500 hpa soğukları gayet iyi 850 hpa da idare eder durumda. Gece boyu bir takip yapacağım. Sabaha karşı da benim tahminime göre merkezde ilk kar tanelerini görürüz. Fakat sizin rakımınız çok güzel. Ben sizin rakiminizda örtü dahi bekliyorum desem yanlış olmaz. Gece 01 den sonra sıcaklık düşüşüne göre her an sizde de kar şartları oluşur yavaştan
9.4 ten bir anda indi sıcaklık yağışın başlamasıyla
8
Çok Bulutlu
Yağış
0
Nem
76
Rüzgar
2
7,9
Çok Bulutlu
Yağış
0
Nem
77
Rüzgar
0
Geldik hocam
Geldik Sahutt hocam puyur.
Hosgeldiniz abiler. Yeni demliyorum. Gece uzun👨🏼💻🫡
7,7
Çok Bulutlu
Yağış
0.2
Nem
78
Rüzgar
6
Modellerin bu tarz sistemlerde yanıldığını çok gördüm. Umarım bu da o sistemlerden biri olur. Ben gece boyu takip edeceğim ve umudum var 🫡