Ortalama 10 gün yağışsız ve durağan havalar olacak .
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Isparta
The content cannot be displayed because it is no longer available. Antalya
-
yani hocam
-
- Resmi Gönderi
yani hocam
Yani ben müsait olduğum için cevaplama yapıyım ayın 8 kadar yağış yok fakat modeller ve hava durgun durumu ayın 2 den sonra değişime açık
-
teşekürler Sinan sinan hocam bende ayın 14 kasıma kadar kuruduk kaldık diyordum. İnşallah bol yağmur gelir de çiftçimiz ekim, dikim işine başlar
-
14 Kasım kadar beklemeye gerek yok 8-9 Kasım gibi yağışlı hava dalgası gelmesi bekleniyor. Özelikle batı ve güney kesimler için.
-
- Resmi Gönderi
Merhaba kahramanmaraş icin beklentiniz ne?
Merhaba ,günaydın sana ve herkese
weathers soruna cevap olmasa da güzel şeyler görünüyor gibi..
Genel değerlendirmeler konusun da cevap verilir
-
hocam nerde bu yağmur, görünürde birşey de yok kuruduk kaldık
-
- Resmi Gönderi
hocam nerde bu yağmur, görünürde birşey de yok kuruduk kaldık
Bölge Akdeniz ama Maraş gibi bir konumda değil Antalya hocam.Ustalar daha iyi bilirler ama sanki yine senin konumunu teğet geçecek gibi.
Askerliğimi 1987 de topçular da yapmıştım..Yediğimiz yağmuru daha ömrüm de yemedim İnşaallah tez zamanda sizlerde yağışlardan nasibinizi alırsınız
-
inşallah hocam evim de tam körfezin orda muratpaşa da oturuyorum topçular askeriyede de 1 sene aşçılık yaptım :ay1:
-
merhaba kahramanmaras kasımı nasıl geçircek?
-
- Resmi Gönderi
merhaba kahramanmaras kasımı nasıl geçircek?
Normal bir durum gözüküyor ilk 15 gün için durgun sonrası için hareketli günler yaşanabilir meteorolojik anlamda
-
12 Aralıkta bölgemizin iç kesimlerinde kar yağışı görülebilir.
-
Yarın Antalya çevrelerinde görülecek olan şiddetli yağışa karşı dikkatli olunmalıdır.
-
Yarın Antalya , Kemer , Bucak , Burdur ve Isparta çevrelerinde kuvvetli ve şiddetli yağış var. Antalya il genelinde sel ve su baskını riski var. Dikkat
-