Abi Şubat gibi 40 veya 50 civarı
Valla Fransız grubu araçları şuan daha iyi o fiyata pegout Renault ctireon gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi Şubat gibi 40 veya 50 civarı
Valla Fransız grubu araçları şuan daha iyi o fiyata pegout Renault ctireon gibi
Ben çok iyi zamanda aldım vallahi ilk defa şans yüzüme güldü.
Megane 2 bak diyeceğim onlarda olmuştur 60 tl
Ben çok iyi zamanda aldım vallahi ilk defa şans yüzüme güldü.
Ne aldın abi
Olmuştur bide temiz araba bulamıyorsun Eren
Megane 2 bak diyeceğim onlarda olmuştur 60 tl
Olmuştur bide temiz araba bulamıyorsun Eren
Hasar kaydına takılma bence aracın yürüyenine ve değişen parçasına önem göster abi
Ben Ocak ayında araba almayı planlıyorum gerçi ikinci el uçtu gitti Mazda 323 1.5 familya modeline bakıyorum sizce nasıl bilgisi olan var mı veya önereceğiniz başka model veya marka varmı
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Mazda candır 2014 model mazda 6 2.0 165hp skyactive-g var bizde de . Sağlamdır keyiflidir. Sorunsuzluğu ile ünlüdür ayrıca. Aradığınız model çok performanslı bir motora sahip değil ama bilginiz olsun. Mazda pek takılmıyor böyle şeylere
Eren içimi mi okuyorsun megan 2 aldım ben gecen sene ocak 6 da 36 bin TL ye şimdi 80 - 100 bin tl
Mazda candır 2014 model mazda 6 2.0 165hp skyactive-g var bizde de . Sağlamdır keyiflidir. Sorunsuzluğu ile ünlüdür ayrıca. Aradığınız model çok performanslı bir motora sahip değil ama bilginiz olsun. Mazda pek takılmıyor böyle şeylere
Valla Mazda alacağıma mıtshzı carisma alırım 2001 - 2004 model arası hem tipli hemde fena arabadır. 220 ile giderken hızı hissetmiyor valla
Özelikle elagance paketleri fena sunrof, asr abs elektrikli koltuk vs VS s bir sürü özellikleri vardır motorun sesiziliği zaten insanı büyülüyor ama şuan lancer olarak devam etti carisma dönemi bitti
Konfor istiyorsan eğer ingiliz tip istiyorsan italyan güç istiyorsan amerikan
Konfor istiyorsan eğer ingiliz tip istiyorsan italyan güç istiyorsan amerikan
Hepsinin birleşimi var eren almanya merco BMW ww
range rover velar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kardeşim iyi arabada bizi aşar bende japoncuyum valla Toyota Mazda Mitsubishi ömürlük arabalar sanayi yolu görmez kolay kolay