- Resmi Gönderi
Ay ortasında ufakta olsa bir ihtimal salınım olacağını düşünüyorum 14 ü gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAy ortasında ufakta olsa bir ihtimal salınım olacağını düşünüyorum 14 ü gibi
aralık ayına iki tarih vermiştim 6 ve 17 şubat
Şubat KARABAT...
CAN hocam eps kar haritası ve sıcaklık haritasını da atarsanız iyi olur
Hocam bi 40-50 cm arası görürmüyüz gem 55 cm vermiş
Konusundan sor bakalım..
Semih Ö. sen kar yağdığı gün kar haritası ve cm atarsın buraya foto olarak. Minumum 30 cm. ?
Semih Ö. sen kar yağdığı gün kar haritası ve cm atarsın buraya foto olarak. Minumum 30 cm. ?
Hocam gem gibi gelse valla çok güzel olur adımıza
Arkadaşlar sistem kıyı şeritleri dahil bir çok bölgede yani orta ve doğu karadeniz kısımları özellikle güzel cm ler bırakacak potansiyele sahiptir. marmara bölgesi dahil olmak üzere bir çok yerde güzel kar yağışlı sistem olacak inşallah. Bu açıdan bence yol yakınken bu sistemin zevkini çıkartın. Kardan manzaralar kar fotoğraflarını bol bol siteye atın. İlerleyen sistemleri şimdilik unutun anın tadını çıkartın...genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
:memnunseytan::memnunseytan:
Tarih vermeyi severiz ??
Can hocam hangi tarih ?
CAN o ens modeli benim tahminimin model hali :memnunseytan:
Tahminim tutarsa çok mutlu olurum. Hayatımda ilk defa uzun vade tahmin denemesi yaptım, ya tutarsa değil.
Bu sistem ya sinan hocanın dediği 22 şubat sistemi, yada bu başka sistem olabilir.
bu haritada bi zonguldak kotu hay Allahim ya bu sistemde kanser etmez bizi insallah
20 subattaki sistrmden bahsettim
20 subattaki sistrmden bahsettim
Daha 14 gün var.
Yeni güncel tahminim 6-11 şubat 14-19 şubat 24-28 subat martin ilk haftası düşük ihtimal.
Şimdi gelip burda kartipi hocamızdan kopya çekmişsin demeyin neden mi ? bende ay sonu için sistem var dedim haftalar sonra sinan abi de yeni konu açtı zaten oda benden mi kopya çekti ? :D :D