- Resmi Gönderi
Sinan abinin bahsettiği tarihteki sistem kısa soluklu olabilir ardından bir sistem daha var. Belkide 2side tek sistem olur zaman gostericek.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abinin bahsettiği tarihteki sistem kısa soluklu olabilir ardından bir sistem daha var. Belkide 2side tek sistem olur zaman gostericek.
Ao ve nao nun nötre evrildiğini görüyorsunuz öncesinden bizim zararımıza çıktı sunuyorlardı ama şimdi nötre evrilmesiyle Şubat sonu Mart başı bir sistem geleceği belli. Ama bunların bize söylemek istediği şey efsane geleceği değil bir sistem geleceği yani. Nötr olması demek her zaman bize efsane gelecek anlamına gelmez. Ama basit bir sistem değil gibi şuan görünende. Takip ettirir adamı yani. Umarım avrupaya kaçmaz da. Bir Güzel kar yağışı alabiliriz. Eğer sistem efsane gelirse Avrupa'yı öyle üzülerek izleriz. Bu seferki şansımıza güvenerek bozmadan bize geleceğini düşünüyorum son 3 sene içerisinde bir tane alamadık. Ama artık şansımızı iyice zorladığımızdan bence gelir.
İnşallah gelir vallahi billahi bıktık usandık:'D
1.hafta çok güçlü soğuma beklemiyorum (- 8 uzeri) 2.hafta basi çakılıyor yine Rüzgarlar 2.hafta basi sistem alma ihtimalimiz var
Şehrimin diyagramı pek de iç açıcı değil umarım değişir diyeyim mart ilk hafta ve ikinci hafta olsun kaybetmeyelim yeterki beklemeye razıyız
Kar için iç kesimler hariç batıda hiçbir beklentim yok kışı kapattık hoşgeldin bahar
Kar için iç kesimler hariç batıda hiçbir beklentim yok kışı kapattık hoşgeldin bahar
Ben seni tutuyorum umarım haklı çıkarsın helal olsun :D
Ben seni tutuyorum umarım haklı çıkarsın helal olsun :D
İstanbul için ilk kar tarihini bilmiştim 7 şubatı bunu da bilirim inşallah
6.senaryo güzel cikmis diğer senaryoların bazıları son saatlere yakın iyi şeyler vermiş.
11.senaryo 2.hafta basi için ideal.
Şimdi sorum şu şekilde. Önümüzdeki hafta başı karadenizde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağmur varmış. Endişe etmemize gerek varmı?
Mart 5-10, öncesinde ufak soguklar
Şimdi sorum şu şekilde. Önümüzdeki hafta başı karadenizde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağmur varmış. Endişe etmemize gerek varmı?
Hocam değişebilir 4 gün var
Zonguldak tan Artvin'e kadar şiddetli rüzgar olacakmış.
bu süreçte evet soğuklar gelecek. Ayın 25 i gibi sonrasında 28 gibi ve 3-4-5 mart bir ara ve 5 mart gecesi bir sistem daha gelerek son bölümü almış olacağız. Ancak bunlardan hiç birisi Marmara ve özellikle İstanbul adına kar yapabilecek bir sistem gibi durmuyor.