- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 hocam bu akşam gece saatleri 150 - 200 rakım arası kar yağabilir mi sizce
Ben bekliyorum öyle bir olasılık 300 + olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldakli67 hocam bu akşam gece saatleri 150 - 200 rakım arası kar yağabilir mi sizce
Ben bekliyorum öyle bir olasılık 300 + olabilir
havalarinsesi.com/attachment/9651/
havalarinsesi.com/attachment/9652/
24 martin değişime açık olduğunu ve nisan ilk haftasi sistem beklediğimi belirteyim eğer sistem gelmezse 3 gün banla beni CAN reis
En kötü iç anadoluda kar yapacak sistem
havalarinsesi.com/attachment/9663/
- ye inme işte
Gfs alındı herhalde daha modellere yansımadı dedik hele dur :D
Sistem gelmezse beni banlayın 3 günlüğüne gelirse herkezden bi 5000 puan alırım
Sistem gelmezse beni banlayın 3 günlüğüne gelirse herkezden bi 5000 puan alırım
Puan yok ki sana verelim
Neyse gelsin bakalım da bakarız bişeyler
Seneye uzun vade tahminleri neredeyse imkansız olacak atmosferin hareketliligi yüzünden.bir gün 1 km lik buzul erise hiçbir etkisi olmaz ancak diğer gün 100 km lik buzul erise kutup soğukları go to Avrupa yani dünya ısındı buzullar da yarın ne olacak bilemiyoruz, büyük bir parça kopsa şu an (bir eyalet kadar) 2 güne kalmaz kuzey yarım kurede sayısız insan ölür.
Seneye uzun vade tahminleri neredeyse imkansız olacak atmosferin hareketliligi yüzünden.bir gün 1 km lik buzul erise hiçbir etkisi olmaz ancak diğer gün 100 km lik buzul erise kutup soğukları go to Avrupa yani dünya ısındı buzullar da yarın ne olacak bilemiyoruz, büyük bir parça kopsa şu an (bir eyalet kadar) 2 güne kalmaz kuzey yarım kurede sayısız insan ölür.
Su geçen 3 ay ve sonrası emin ol bu Dünyayı ayağa kaldıracak,Dünya yenilenecektir ve kendine gelecektir.Dunya hiç bu kadar sessiz ve sakin temiz olmadı.Dunya bu güne kadar hiç bu kadar temiz olmadı.
Virüs sadece Dünya'nın yenilenmesinde büyük rol oynayacak.
Su geçen 3 ay ve sonrası emin ol bu Dünyayı ayağa kaldıracak,Dünya yenilenecektir ve kendine gelecektir.Dunya hiç bu kadar sessiz ve sakin temiz olmadı.Dunya bu güne kadar hiç bu kadar temiz olmadı.
Virüs sadece Dünya'nın yenilenmesinde büyük rol oynayacak.
Birde mini buzul cağı olursa mis gibi olur
Birde mini buzul cağı olursa mis gibi olur
Olabilir bu süreç daha da uzarsa her şey değişecek gibi duruyor abim
Bu virüs yine iyi,buzullarda büyük parça kopsa cidden milyonları geçer ölü sayısı Whisper
Başladık yine kıyamet dünyanın sonu filmlerini çekmeye