Ufak bir ipucu vereyim.
Ecmwf-Ens ortalamasına bakın :D
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
=O=O :fırla:
-
- Resmi Gönderi
@CaN HeYeCaN neymiş :hmm:
-
- Resmi Gönderi
13-20 mart arası bize soğuk vermiş gelo demiş italyanlar
-
- Resmi Gönderi
arıa gelıda buzlu akım demek galiba ayın 10 undan sonrasında 1-2 günlük bir sistem olabilir..
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Haritada görüldüğü üzere arkadaşlar Marmara Hattından Karadeniz'e iç Anadolu dan Doğuya güneydoğudan Ege Akdeniz'e uzanan hat boyunca işin kısacası ülke genelinde bazı bölgesel yerler hariç çoğu yer yağışlı bu yağışlar özellikle kar Erzurum çevrelerinde akşam saatlerinde kar olarak görülecek ve hafta boyu devam edecektir. Bolu Kastamonu hattında Amasya Çorum çevreleri de yarın yağmur yağışları kara dönebilir. Güneydoğu Anadolu da yağmurlar devam ederken İzmir ve çevresi daha çok; çok bulutlu bir havanın etkisinde olacak Ege nin iç kesimelerinde kky ve kar görülme ihtimali var. Akdeniz'in özellikle Doğu kesimleri bugün yağmur şeklinde yağışlar mevcut hafta boyunca ülke geneli olmasa bile batı kesimler özellikle yağmur şeklinde yağışlar devam edecek. Ayın 20 si gibi Marmara hattına tekrar bir yağışlı sistem gelme ihtimali var. Yağışlar çoğunlukla marmara' da yağmur şeklinde ..herkese iyi forumlar -
Yarın Doğu Anadolu,Iç Anadolu ,Goller Yöresi ve iç ege de kar yağışları görülecektir.Ayrica Marmara'nin yukseklerinde de kar yağışları görebiliriz.
-
Yarın öğle saatleri itibariyle yağışlı hava geliyor.Trakya'dan giriş yapan yağışlar zamanla Ege,Akdeniz,iç anadolu ve Karadeniz bölgelerine yayılırken , etkisini de bir miktar artıracaktır.Yağışlar daha çok Marmara ve Karadenizin ic kesimlerinde etkili olacaktır.Geri kalan diger yerlerde aralıklı ve yerel şekilde görülecektir.
-
- Resmi Gönderi
@ISSIZ ADAM bugün pistik İzmir de.. Az daha serin soğuk gelsin bu havalar bana göre değil
-
Nisan ilk haftası etkili bir sistem göz kırpıyor. Bakalım ilerleyen günlerde modeller nasıl çıktı verecek
-
Nisan ilk haftası etkili bir sistem göz kırpıyor. Bakalım ilerleyen günlerde modeller nasıl çıktı verecek
Sistem ihtimali pek görmüyorum ama yinede hoşgeldin foruma
-
Hoşbuldum
-
Orta ve uzun vadeli durumda GFS hep aldatıcı oluyor,ECM bu konuda çok daha iyi ,son çıktılara göre orta vadede bende sistem beklemiyorum,Kafkaslar'a dahi indirmedi son sistemi modeller,İzlanda AB itti sistemi ,hoş geldiniz bu arada foruma değerli kardeşim
-
Sistem dediğim soğuk hava değil yağış. Bunuda endeksler ışığında söylüyorum. Kesin değil o sistemin gelip gelmeyeceğide. Hoşbuldum sağolun
-