- Resmi Gönderi
Ücretli veri den bakıyorum belki @Ahmet2018
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÜcretli veri den bakıyorum belki @Ahmet2018
Tam 1 ay sonrası için bir salınım gelebilir rez alın :D
Adamlar aklımı okudu herhalde :D
Adamlar aklımı okudu herhalde :D
ben hazırlık edem o vakit
Afyon alır abi kasım da
izmir aralıkta kar alir mi
Eger 21 aralık gerçekleşirse metrelik kar alir
Ben normal şartlarda sordum
izmir aralıkta kar alir mi
Eger 21 aralık gerçekleşirse metrelik kar alir
Ben normal şartlarda sordum
21 aralığın önemi ne senin üzerinde tam kış gündönümü olduğu için mi
21 aralığın önemi ne senin üzerinde tam kış gündönümü olduğu için mi
Dostum
21 aralikta gunes 3 gun olmucak global elektrik kesintisi ve araliksiz zifiri karanlikli gece olcak diyorlar doğruysa yandik
gezegenler hizayagelcekmis ondan oyle olucakmış
Birde güneş öksürmesi denilen olay riski varmis
Oda elektrigi kesecek
gezegenler hizayagelcekmis ondan oyle olucakmış
Birde güneş öksürmesi denilen olay riski varmis
Oda elektrigi kesecek
Eğer elektrik kesintisi olacaksa ki olmaz. Oldu diyelim buda kesenlerin bahanesidir.
@Salih828 3 senedir nereye ne yazaCAĞNI öğrenemedin sonra mesajın silince katı biri oluyorum bu konu yazdıkların için uygun mu
Gözüm üstünde UsTaD abi ne dua et
Ve ben sitede bir özür mesajını da göremedim
Bu saatte kadar sabrettim
ozur dilerim abilerim hepinizden
Kasım ayı ilk hafta Kars, Ardahan, Erzurum, Gümüşhane, Bayburt illerimizde kar yağışları görmemiz olası. Kasım 15 den sonra ise hiç alışık olmadığımız olaylar yaşayabiliriz örnek vermek gerekirse İstanbulda bile karla karışık yağmur ihtimali. Whisper ile beraber eskiden insanlar kışın nasıl geçeceğini nasıl tahmin ederlermiş? Bu yöntemleri biraz inceledik. Ayva, palamut ve kestane bu üç ürün bu sene aynı anda ülkemizde çok verimli oldu. Ayrıca bu sene göçebe kuşlar ülkemizden erken ayrıldı. Bal arıları çokça görüldü. Karıncalar yuvalarını erken kapattı. Yine kuşlara değinmek gerekirse kışın görmeye alışkın olduğumuz kuş çeşitleri erken ortaya çıktı. Vel hasıl bu kış çok çetin geçecek gibi. Kasım ayı ilk hafta doğu Anadolu karadenizin tamamı ve Marmara yağışlı ve soğuk geçecek. Sonrasında Kasım 15 e kadar mevsim normallerinde seyreden havalar ani sıcaklık düşüşleri ve yağışlarla hızla soğuyacak. Kasım 20 ila 25 arası sibirya üzerinden gelecek bir sistem belkide sürpriz illerimize ilk kar yağışını bırakacak. Kasım ayı çok sürprizlerle dolu bir ay olacak bizim için?
Gelooooooooooo
Palamutçular burda mı? Gelooooooo