Eren tahminin umdugumdan güzelmiş sibiryaliyla aynı dusunuyordun çünkü emeğine sağlık
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
İsteyen dilediği tahmini yapabilir burada Eren
@Necmettin tahmin yapacaksanız bir mesaj içerisinde yapınız sayfayı mesajlarınızla doldurmak forum kurallarına aykırıdır.
Burada özgür fikrimizi belirtmemiz kurallara aykırı mı şimdi?
-
- Resmi Gönderi
Burada özgür fikrimizi belirtmemiz kurallara aykırı mı şimdi?
Burada özgür fikrinizi dile getirebilirsiniz ama bu konuda Şahsi tahmininiz dışında bir şey paylaşmak, bu forumda ise seviyesiz tartışma ve polemiklere girmek yasak.
-
Burada özgür fikrinizi dile getirebilirsiniz ama bu konuda Şahsi tahmininiz dışında bir şey paylaşmak, bu forumda ise seviyesiz tartışma ve polemiklere girmek yasak.
Yok ben tahmini paylaşmıstım o mesajı sildiniz ondan dedim
-
İlk ULL nin karadeniz yükseleri için etkili olacagını düşünüyorum Aralık sonu için ise İstanbul adına soğuk sınırı olur bence
-
- Resmi Gönderi
İlk ULL nin karadeniz yükseleri için etkili olacagını düşünüyorum Aralık sonu için ise İstanbul adına soğuk sınırı olur bence
Aman gelsin de nasıl gelirse gelsin..
Sevinelim bekliyoruz abim
-
- Resmi Gönderi
ZOWHWEATHER
ARALIK son hafta tahmini
Tamamen verilere modellere aldırış etmeden bir tahmin yapmaya çalıştık. Aralık 22 ve 23 gibi gelecek olan sistem kuzeyimizde yüksek kesimlerde ve iç kesimlerde kar potansiyeli olan bir sistem olacak. Akabinde 29 Aralık da ön gördüğümüz sistem %80 olasılıkla önce italyaya uğrayıp sonrasında bize dönecektir. Trakya, ege bölgesinin iç kesimleri, Marmara, batı karadeniz kar yağışı alma potansiyeline sahip. Kıyılar sınırda olabilir. 29,30,31 Aralık sürpriz olur diyorum. Ocak ayı içinde bir açık kapı bırakmak gerekirse 9 ocak 12 ocak arası kıyılarda bile örtü oluşturabilecek bir sistem ön görümüz oluşmuştur.
Not: ZOWHEATHER açılımı Zonguldaklı Whisper dır????
-
Deneme tahminidir..
İstanbul kar tahmini
22-23 aralık sistemi anca yükseklere yarar. Aydos tepesi vs. Yerlere kar yağar aşşağısı havada görebilir sahillere girmiyorum bile. Yılbaşı ise şuan cok karışık eğer düzelme olursa güzel şeyler görürüz ama şuanlık pek bi aksiyon yok. Gelelim ocak ayına. Ocak ayına dair güzel sinyaller var özellikle ocak 2. Haftaya dair. Sahillere yarayacak birseyler çıkar ocak ayında. Şubat şuan belirsiz.
Deneme tahminidir...
-
- Resmi Gönderi
Kemal Ensar aralık olacaktı galiba
-
Kemal Ensar aralık olacaktı galiba
Yürürken yazınca böyle şeyler olabiliyor duzelttim
-
Mesaja bir sürü dislike gelecek ama ben sistemlerin şubat ortası ve sonu gibi geleceğini düşünüyorum .Aralık ve ocak mevsim normallerinin altına geçip, düzgün bir sisteminde gelmeyeceğini düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Negatif ao patterni ocağın 3.haftasında negatiften nötre dönmesi muhtemel gfs nin model sonunda verdiği ısınmada ise stratosfer troposfer eşlemesi süresine dikkat ederek ocağın 3.haftasına dikkat çekmek isterim.
-
Negatif ao patterni ocağın 3.haftasında negatiften nötre dönmesi muhtemel gfs nin model sonunda verdiği ısınmada ise stratosfer troposfer eşlemesi süresine dikkat ederek ocağın 3.haftasına dikkat çekmek isterim.
ocak ortası şubat başı mükemmel geçicek
-
ocak ortası şubat başı mükemmel geçicek
Ocak ortasimi bak gör böyle böyle kis bitcek sürekli bir oteleme var
-
- Resmi Gönderi
CAN üyelerin veriler ile tahmin yapması gerekiyordu sanırım ?
-