- Resmi Gönderi
Ben ne yazmıştım ki 😆
Görsel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen ne yazmıştım ki 😆
Görsel
Görsel
Heee resimler olsaydı elimde atardım galeride bulurum belki akşam atarım bulabilirsem
2.
Yazdığınız yazı veya yaptığınız paylaşım bulunduğunuz konunun başlığı ve içeriğiyle alakasız ise, mesajınız silinecektir.
İndekslere göre tahminim
Önceki 3 günden itibaren yapılan tahminlerin ortalaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mevcut indekslerle Eylül ayı görüntüsü bu şekilde çıktı
Burada kalsın ay sonu bakarım yaptığım yöntem tutarlımı diye
Gerçekleşen
Kuraklık yaşanmış belli bölgelerde
Elime yeni veriler geldi sıcak sıcak paylaşayım dedim bu harita Aralık, Ocak, Şubat kar yağışı anomalisi buna göre Ukrayna, Balkanlar ve ülkemiz kar yağışına doyacak .
Elime yeni veriler geldi sıcak sıcak paylaşayım dedim bu harita Aralık, Ocak, Şubat kar yağışı anomalisi buna göre Ukrayna, Balkanlar ve ülkemiz kar yağışına doyacak .
İnşaallah
İnşaallah
Doğu Andolunun batısı ve Güneydoğu biraz şansız gibi
Evet elime yeni tahmin verileri daha geldi
Kasım ayı hareketli geçecek Kasım değil Ocak ayı gibi neredeyse maşallah iç kesimlerde yoğun kar birikimi tahminleri var
Ecmf güncel kontrol verileri
THE_AZOR eline emeğine sağlık abim.
Buraya da atarsan seviniriz
THE_AZOR Weatherbellden paylaşacağınız verilere etiket koyun. Çalıntı vs olmaması bakımından
Bu kış yağışlı gün sayımız daha fazla olacak. Asya tahmini de büyük ihtimal soğuk tarafta bırakacak bizi. En şanslı bölgemiz Karadeniz olacaktır bu sene. Batısından doğusuna kadar. Siklonik yağışların peşi sıra dek yağışları sıkça olacaktır. 2017 den sonra ki en iyi kış olabileceğini düşünüyorum. İzmir, Antalya, Hatay, Adana gibi yerlere bile tatmin edici kar düşebilir. En şanslı iller ise Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Zonguldak çevresi olacak diye düşünüyorum. Sıcaklık sorunu yaşamayacağımız bir kış olma olasılığı baya baya yüksek😊