AO grafiği çok güzel
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
THE_AZOR Aralık ayını komple kapattım diyon yani üle. Kaçında gelirse gelsin ben bildim mi diyecen😅
Ne denir buna hocam
-
Tek bir parametre ye bağlı olarak bunları söylemek çok doğru değil bölgesel rüzgarların zayıflaması avrupayada etki edebilir.
Amerika avrupa asya.. Uzun vadede "Ülkemiz" adına nokta atışı için kullanılcak bir veri değil. Öyle bir veri de yok zaten..
-
- Resmi Gönderi
Amerika avrupa asya.. Uzun vadede "Ülkemiz" adına nokta atışı için kullanılcak bir veri değil. Öyle bir veri de yok zaten..
Ben buldum var paylaşamam şimdi sadece modelleme yapabilirsek ortaya çıkar çalışmamız lazım yakın olsak biliyorsun durumu
-
- Resmi Gönderi
Ne denir buna hocam
Ben bileceğim, biliyorum, aha bildim denir😅
-
Ben buldum var paylaşamam şimdi sadece modelleme yapabilirsek ortaya çıkar çalışmamız lazım yakın olsak biliyorsun durumu
130'dan fazla makale okudum bu bilimle ilgili. Anadolu gibi bir coğarafyaya aylar öncesinden nokta atışı yapabilecek bir yöntem ne gördüm ne duydum.
Bulduysan datayı paylaşırsan sevinirim hocam
-
12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor sistem tarihini revize edebileceğimi söylemiştim 5 gün kadar erken gelebilir yeni veriler biraz daha sağlama almaya çalışıyorum bunun gibi Güney enlemlere akacak soğukların balkanlardan sonra ülkemize doğru daha sert bir sistem olma ihtimali de büyük olasılık.
-
Varmı hocam elinizde başka veriler
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
bu konu başlığında çoğu verinin ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz.
-
Aralığın 3. 4. Haftası stratosferik ısınma meydana gelebilir.. Isınmayla birlikte kutubun darbe almasıyla güney enlemlere soğuk akışı olabilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncel indeks tahminlerine benzeyen kışların 500 mb anomalisi
Aralık başı verilerin güncellenmesiyle yeniden analog yapabilirim ve bununla birlikte son noktayı koyarız.
-
12 Kasımda yaptığım tahminimiz hala arkasındayım Aralık 10-15 işaret etmiştim arkasındanda Aralık son haftası...... yeni verileri toplamaya başladım.
-
- Resmi Gönderi
12 Kasımda yaptığım tahminimiz hala arkasındayım Aralık 10-15 işaret etmiştim arkasındanda Aralık son haftası...... yeni verileri toplamaya başladım.
Bu verilere güveniyorsanız çok üzülürsünüz bu basit bir haftalık tahmin daha kapsamlı veriler kullanmanızı tavsiye ederim
-
Geliyor gelmekte olan sinyaller güçlenmeye başladı
-