Cansips önceki Aralık ayını bilmişti
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
En dandik bulduğum modellerden biri
yakın vade de tutuyor
-
20 Aralık sonrası batılı Zonal rüzgarlar zayıflama meydana gelecek.Ne kadar zayıflayacağı henüz belli değil.Rüzgarı yüksek seviyelere çeken senaryolar da var tabi ki.Zamanı yaklaştıkça kim ne tarafa geçecek hep beraber göreceğiz ki,Aralık son 10 gün güzel görüntüler oluşması muhtemel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Artık fazlasıyla inanıyorum ki CFS modelini Türk bir kar sever güncelliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 metre anomali atabilcek olan varmi
-
Sistemler cfsye göre gelse kardan boğulurduk ama mâlesef
-
Sistemler cfsye göre gelse kardan boğulurduk ama mâlesef
Bunu herkes biliyor =D
-
- Resmi Gönderi
Artık fazlasıyla inanıyorum ki CFS modelini Türk bir kar sever güncelliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bunu hep yazarim. cfs gozden kacmistir lakin son senelerde gelen sistemleri 300h dan bozmadan getiren model cfs dir.
-
20 Aralıga kadar beklenen toplam yağış.
2021-2022 kış sezonu başlıyor
-
2021-2022 kış sezonu başlıyor
Hocam guzel bir kış olacak gibi sizce? kesin birsye söylenmiyor cunki vade yaklastikca bozuyor 🤔
-
Ocak ayının ilk verileri umut vadediyor ecmf aylık verilerinde kuzeyimizdeki soğuk bölgesinin büyük ihtimalle y.b olacaktır
ülkemize soğuk hava dalgaları indirmesini bekliyorum.
Not:bu ilk veriler hala değişiklik gösterebilir
y.b demiştim ya o bize sürpriz hediyeler getirecekk
-
y.b demiştim ya o bize sürpriz hediyeler getirecekk
Rusya veya ukranyadan sistem gelme ihtimali var ozaman dimi hocam
-
İşte beklenen rota
-
Kış 20 Aralık’tan sonra başlıyor.Yılbaşı İtalyanlara göre Türkiye’de sistem etkisinde geçecek.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -