Üyelerin Şahsi Tahminleri

• Resmi Gönderi

Üyelerin Şahsi Tahminleri

Bu blog içinde usta ve emektar üyelerimize konu açma hakkı verilmiştir açılan konular bizler tarafından incelemeye alınacak ve onay verilecek neden biz onay verme kararı verdik ? Sonuçta bu bir tahmin fakat tahmin içinde geçerli veriler olması gerekli, açılan konu bizler tarafından eksikliği giderilene kadar onayda bekleyecek ve açan üyemize özel mesaj ile neden onay almadığı bildirilecek !!

Bu konuyu da biraz inceledim sallama konusuna dönmüş tüm değerli üyelerimiz bir şey açıklama yapıyor hep yukarıda eski sayfada kalıyor .

Usta ve Emektar üye olmayan üyelerimizde bölge konularında il konularında biraz bilgi paylaşımı yaparsa üyelik dereceleri artar .

Bizler ne karar ve uygulama yapıyorsak siz değerli üye ve takipçilerimiz için ....

Ekleme olarak şimdi konu açmak isteyen olursa özel mesaj ile bize ulaşabilir.

• Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin

• Resmi Gönderi

Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin

Acemilik Sitemizdeki Bir RÜTBEDİR Kişilik Bilgi kıyası ile ölçülmez ve ölçülmeyecektir !!

Vakit emek zahmet ile üst makama ulaşılabilir.

Hayırlı Forumlar....

• 21 Aralık’tan itibaren 8.faz ülkemizi soguk günler bekliyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Güncel indeks tahminlerine benzeyen kışların 500 mb anomalisi

Fazla bir değişim yok

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sıcaklık anomalisi

Yağış anomalisi

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Yaklaşık 33 gün önce yaptığım sistem tahminlerimde 3/3 yaptım Kasım son haftası sistemi maalesef can kayıplarıyla karşılaştık efsane derkende bunu kasdetmemiştim :-( ama rekor hava olayları gerçekleşti.

Şimdi sıra Aralık 10 tarihleri yada civarındaki sistemde aralığın son haftası bir sistem daha belirlemiştim ama Semih bey duyurmuş geç kaldım yanlız o sistemin son hafta değilde 21 gibi gelme ihtimali büyük .

nokta atış gibi duruyor daha zaman var nede olsa acemiyiz (:

kMEYax.png

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen THE_AZOR: Belirttmee (7 Aralık 2021 20:07).

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

En guncelinden yine ingiltere basınç diyagramı. Daha da guzellesmis bizim adimiza.