İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var
Sadece istanbulmu 🤨😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var
Sadece istanbulmu 🤨😊
off ya of of ya izmire kar yokmu ya
Lokum var İzmir'e
Lokum var İzmir'e
Hocam alemsin ya :D:'D
Hocam alemsin ya :D:'D
Teşekkür ederim her zaman sizler için
İnşallah oraya da uğrar Salih..Az kıpırdama etsen kar orada da kolay..Spil,Bozdağ veya rakımlı Manisa yolu rampaları..Az gayretle kara sen gidersin
23 Aralık'a kadar kar birikimi
İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var
Dikkat ettim,her şeyi kendi lehinize çeviriyorsunuz,yapmayın bunu...22-23 Aralık'ta kar olsa bakın ben demiştim size diyeceksiniz...Ayrıca yılbaşında veya en azından yılbaşı tarihleri civarında tahmincilerin çoğu kar olacağı yönünde görüş bildiriyor,siz bunun farkında değil misiniz,bir de soruyorsunuz...
Dikkat ettim,her şeyi kendi lehinize çeviriyorsunuz,yapmayın bunu...22-23 Aralık'ta kar olsa bakın ben demiştim size diyeceksiniz...Ayrıca yılbaşında veya en azından yılbaşı tarihleri civarında tahmincilerin çoğu kar olacağı yönünde görüş bildiriyor,siz bunun farkında değil misiniz,bir de soruyorsunuz...
Tartışma ortamı yaratmıycam artık cevap vermeyeceğimi söyledim ..ne yazdıysam o ama bakın ne yazdıysam
pazar izmirde 3 şubat sistemi gibi aşırı yavaş fırtına hattı var ciddi bir sistem takipteyim
İzmire kar yokmu offfff
İzmire kar yokmu offfff
Salih hiç birşey daha kesin değil bi bekle kardeşim kar istiyorsan çık yükseklere merkeze şu durumda heleki kuralık varken beklentini yüksek tutma haşa rabbim isterse yağdırır onu bilemem ama şu görüntüde yükselere çıkman gerekio , Atmosfer hareketlidir günden güne değişir bir gün başka veri gösterir birgün başka net birşey diyemeyiz bazen modeller bile tökezliyor tahminler bile sadece o an sistemi yaşıyanlar görebiliyor ne olduğunu.
İzmire kar yokmu offfff
Yok
Pazar günü aşırı yağış var ve yarın da lodos var izmirde pazar sel ihtimali var aşırı yağışların ardından soğuk gelicek
20 aralık sistemciğimiz 29 aralığa kadar kayabilir