- Resmi Gönderi
Size bir hediye vereyim hayal kurmadan takip edin .
Nasipte artık var sa nasip çok yaklaştı bu sene ve sonraki yıllar soğuk olma ihtimali var . Her şeyin bir başlangıçı ve sonu vardır .
100 bin yılı tamamladık artık mı diyon?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSize bir hediye vereyim hayal kurmadan takip edin .
Nasipte artık var sa nasip çok yaklaştı bu sene ve sonraki yıllar soğuk olma ihtimali var . Her şeyin bir başlangıçı ve sonu vardır .
100 bin yılı tamamladık artık mı diyon?
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.
12 Kasım'da yaptığım tahmin tam bu tarihleri anltıyordu elde var 1 Aralık son hafta demişim buda 2 yılbaşı kar var dedim inşallah buda gerçekleşirse ettimi buda 3/3 kasım ayında da aynı skor 6/6 amatör meteorolog kulvarında emin adımlarla yoluma devam
Tebrik ederim Bu sene tahmin işine karışmayacağım demiştim fakat geçen ekran görüntüsü attım senden önce yazanlarda var diyelim .Atmosfer bizlerin üzerinde .
Tebrik ederim Bu sene tahmin işine karışmayacağım demiştim fakat geçen ekran görüntüsü attım senden önce yazanlarda var diyelim .Atmosfer bizlerin üzerinde .
Saatide verseydin başkan😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bilgi Sızdırmayalım dimi Can Dostum
Sinan tamam ocak godzillasının tarihini vermiyom o zaman🤫🤫💣💣
Sinan tamam ocak godzillasının tarihini vermiyom o zaman🤫🤫💣💣
benim sinerjide ki yorumumu buraya mı çeksek ne yapsak -23 dedim o bile gözüktü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bu ermişliğe giriyor yalnız
Bu ermişliğe giriyor yalnız
Öyle ya demek ki biz aşmışık veri meri cart curt. Kokluyoruz havayı anlıyoruz😅
Şaka ula şaka. Sinan başkanın kendi hesaplamaları ve kendi modeli var. O bilir genelde sistem tarihlerini 👍
Sinan hocam birde orta ve doğu karadeniz tahmini alalım kıyılar
Sinan hocam birde orta ve doğu karadeniz tahmini alalım kıyılar
Hocalarımız var benden daha bilgili değerli tutarlı
Ocak ayı ilk verileri umut verici bizim coğrafyada sıcaklıklar mevsim normallerinde gözüküyor Sibirya kökenli sistem almamız muhtemel Ocak ayının 14 doğru sistem beklentim var yurdun kuzeyinde etkili olacağını tahmin ediyorum.
Güzel paylaşımlar yapıyorsun Eline sağlık Seninle Yarış içinde değilim değilizdir de Kış mevsimi tahminimde zaten olasılıklardan bahsettim .
Neden bunu yazdım sonra başlama ben dedim ben dedim diye beklentin güzel bilgi paylaşımın güzel hazır modeller çıktılar nasıl değişim yapıyor gördün mü ecmwf gfs ne konuşuluyordu bugün ne oldu .
Beni yanlış anlama sakın ...
Hatta birazdan Alıntı yapacağım Bu konuya ne yazdığımı .
Fazla bir şey beklemeyin Temp 1500 -3.7 iyidir ard arda sistem beklentimde yok benim ne alırsanız o
Sinan abi Aralık son hafta ile ilgili birseuler de ve ocakla ilgili off ya kış gelmiyoo