Yüksek basınç ne kadar soğuğu kıtaya taşır belli değil zonal rüzgarlar halen çok güçlü
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Yüksek basınç ne kadar soğuğu kıtaya taşır belli değil zonal rüzgarlar halen çok güçlü
Evet modeller ona göre modelliyor çıktıları 20 sinden sonra düşüşe iniyor rüzgarlar zayıflıyor daha çok zayıflama Mart başı
-
3-4 mart i merakla bekliyorum açıkçası. Bir kac güne net veriler gelir.
-
Modellerin neredeyse hepsi İskandinav blokaji ile sistemi veriyor mevsimine normallerine göre sert sistem kapımızda
-
- Resmi Gönderi
Ocak ve Şubat'ta tahmin yapanlar piyasada yok sanırım iç güdüleri Mart'ta işe yaramıyor 😅
-
- Resmi Gönderi
Ocak ve Şubat'ta tahmin yapanlar piyasada yok sanırım iç güdüleri Mart'ta işe yaramıyor 😅
-
Nisanda da kar vardır inşallah Sinan’a abim
-
Kasım ve Aralık ayında yaptığım 9 sistemin 8 geldi 30 kasım sistemini hiç bir yerde tahmini yapılmamışken ben tahminini yaptım, hemde 27 gün evvelden ama insanlar teşvik edeceğine alaycı ifadeler kullanınca bendede iştah kalmadı
Ben bu sistemlerin geleceğini 11 şubattan beri biliyordum ama yayınlamadımm.
-
- Resmi Gönderi
Kasım ve Aralık ayında yaptığım 9 sistemin 8 geldi 30 kasım sistemini hiç bir yerde tahmini yapılmamışken ben tahminini yaptım, hemde 27 gün evvelden ama insanlar teşvik edeceğine alaycı ifadeler kullanınca bendede iştah kalmadı
Ben bu sistemlerin geleceğini 11 şubattan beri biliyordum ama yayınlamadımm.
Siz şimdi diyorsunuz ki yani 1 ay öncesinden Türkiye'nin enlem boylamı ve çevresine girebilecek soğuk ve yağışları tahmin edebileceğiniz bir teknoloji var
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi sen tahmin yayınlama cidden söylüyorum millet dalga geçebilir senin efsane olduğunu biz bilelim yeter 😅
-
- Resmi Gönderi
Seneye halic donacak (gizli bilgi) alın buyurun buda bir tahmin olsun 😅
-
Sinan abi sen tahmin yayınlama cidden söylüyorum millet dalga geçebilir senin efsane olduğunu biz bilelim yeter 😅
Bu tahminleri semih bey,orçun bey yapsa herkes şak şak bize gelince yazdıklarımız lay lay lom oluyor ben Ariftarif'in öğrencisiyim oramdan buramdan salamam.
-
- Resmi Gönderi
Bu tahminleri semih bey,orçun bey yapsa herkes şak şak bize gelince yazdıklarımız lay lay lom oluyor ben Ariftarif'in öğrencisiyim oramdan buramdan salamam.
Kimin öğrencisi olduğunuzun bir önemi yok ben yorumlayabildiğiniz veriye ve bilgiye bakarım kısaca bilimsel yaklaşıyorum.
-
Kimin öğrencisi olduğunuzun bir önemi yok ben yorumlayabildiğiniz veriye ve bilgiye bakarım kısaca bilimsel yaklaşıyorum.
tahmin %75 bilimsel %25 sezilerle olur
-
- Resmi Gönderi
Efsane nasıl oluyor ki ?
-