- Resmi Gönderi
Bunyamin surmeli subatin ilk haftasinda gelicek sistemi dogruladi youtubeden izleyebilirsiniz
Bu güne kadar nerelerdeymiş beyfendi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunyamin surmeli subatin ilk haftasinda gelicek sistemi dogruladi youtubeden izleyebilirsiniz
Martta da olumlu veriler gozukuyo.
at bakalım görelim martı :hmm:
sinan ustat oda goruyorda adam milyonlari bilgilendiriyo yalnis emin olmadigini soylemek istemez
havalarinsesi.com/attachment/475/
Şubatın 3 ü gibi bir sistem daha yolda gibi.
Avrupa da 384h güzel soğuklar var. Biz de de güzel şeyler olacak İnşallah.havalarinsesi.com/attachment/476/
hocam kocaelinin oradan yeni bişeyler geliyor gibi ne düşünüyorsunuz
tahminim 8 şubattı sanırım yaklaşmışım
5 şubat sistemi gümbür gümbür
Hem de Nasıl geliyo
bakalım
Herkese Selamlar öncelikle malesef yine diyorum ki Şubattan da bi cacık olmayacak k.bakmayın ama efsane potansiyelinde veye ciddi bi sistem beklenmiyor Şubatta gerçekten bi an önce bu kışı bitirip önümüzdeki kışlara bakmak istiyorum artık..
Herkese Selamlar öncelikle malesef yine diyorum ki Şubattan da bi cacık olmayacak k.bakmayın ama efsane potansiyelinde veye ciddi bi sistem beklenmiyor Şubatta gerçekten bi an önce bu kışı bitirip önümüzdeki kışlara bakmak istiyorum artık..
Hayırlısı bakalım
ŞUBAT EFSANESİ
13-25 şubat arasi gerceklesmesini bekledim sistem.
Diyagramlar şuana kadar gelen kıytırık sistemlerden önce diyagramlar ve modeller coşardi ama sistem gününe yaklaştikça modeller ve diyagramlar bozdukça bozdu ve en son 5-8 şubat sistemide eridi bence 5-8 şubatta en fazla -5 girer.Fakat bu 13-20 arasi gerçekleşmesini beklediğim sistem diyagram ve modellere yacaş yavaş gözük cek ve -10 ila -14 lük 850hpa soğuğu marmaraya girecek ve kara doyacağız.
Marmarada en az 33 cm kar olacak.
ŞUBAT EFSANESİ örnek sistem.
(bu sistemin gelcene inanıyorum...)