yakında beklediğim sağlam serinleme konusunda ecmwf modeli beni destekliyor, gfs şuan güncelleniyor güncel verileri aktaracağım.ECM0-240 (1).gif
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Eren sana savaş açtım, ben kazanacağım 🤣
-
Eren sana savaş açtım, ben kazanacağım 🤣
Ne savaşı
-
Ne savaşı
Tahmin yarışı sen sistem yok diyorsun ben var diyorum, hala da sağlam serin atak geleceğini düşünüyorum 🤣😎😎
-
Tahmin yarışı sen sistem yok diyorsun ben var diyorum, hala da sağlam serin atak geleceğini düşünüyorum 🤣😎😎
Diyagram çıksın bakalım
-
Tahminimden emin olma sebebim benim sistemi destekleyen uzman meteorologların olmasıydı Eren fakat bilemedim sürekli tam tersi güncellemeler oluyor modellerde biraz daha bekleyeceğim bakalım..
-
Tahminimden emin olma sebebim benim sistemi destekleyen uzman meteorologların olmasıydı Eren fakat bilemedim sürekli tam tersi güncellemeler oluyor modellerde biraz daha bekleyeceğim bakalım..
Durum nedir hocam iyi bir haber var mı?
-
Durum nedir hocam iyi bir haber var mı?
Sıcaklık yine aynı fakat, ülkenin daha fazla alanını kapsayacak bir serinlik bekliyorum 9-10eylül gibi.
-
Sıcaklık yine aynı fakat, ülkenin daha fazla alanını kapsayacak bir serinlik bekliyorum 9-10eylül gibi.
Eylülün son haftası için bir şeyler olabilir belli değil henüz 1 ay var takip et bence sadece 1 parametre bekliyorum 1 hafta sonra belli olur aşağı yukarı
-
13-15 eylül civarı endeksler negatife meyil ediyor önce sıcak ardından avrupadan gelebilecek siklonları takip etmekte fayda var
-
13-15 eylül civarı endeksler negatife meyil ediyor önce sıcak ardından avrupadan gelebilecek siklonları takip etmekte fayda var
Tam anlamıyla sonbahar havası olur mu dersin
-
Tam anlamıyla sonbahar havası olur mu dersin
Ben şu tarihte şu olur diyemem takip ederim ama büyük ihtimalle batı ve orta avrupada güzel yağış ve serinlik olur ardından nereye gider serin atak muamma.
-
Gfs çıktısı o yönde
-
Ben şu tarihte şu olur diyemem takip ederim ama büyük ihtimalle batı ve orta avrupada güzel yağış ve serinlik olur ardından nereye gider serin atak muamma.
15 eylül gibi diyagram düşüş durumunda o tarihler için ne düşünüyorsun
-
15 eylül gibi diyagram düşüş durumunda o tarihler için ne düşünüyorsun
Aralıkta olsak direkt sistem var denilebilirdi ama eylülde kafa yormaya gerek yok potansiyel belli gelirse bile şayet kar yapmaz yaylalarda bile , şahsen ben eylül 2.yarısında en az 1 tane mevsim normalleri ve altına çekebilecek sistem bekliyorum.
Ekstra sağlam 1 afrikada olabilir.
-