Uzun vadede ufak tefek belirtiler var
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
-
Tamam 🤝 😄
-
Uzun vadede ufak tefek belirtiler var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benim de beklentim var. Genel olarak sıcak bir ikinci yarı bizi bekliyor ama kısa süreli trof akışı mümkün.
-
Benim de beklentim var. Genel olarak sıcak bir ikinci yarı bizi bekliyor ama kısa süreli trof akışı mümkün.
+ 20 Ağustostan sonrasına odaklanmak lazım. Olursa son 5-10 gün bir kez daha serinleme ve yerel yağışlar olabilir. O vakte kadar ekstrem sıcak yok ama sıcak var yani normal yaz sıcağı.
-
+ 20 Ağustostan sonrasına odaklanmak lazım. Olursa son 5-10 gün bir kez daha serinleme ve yerel yağışlar olabilir. O vakte kadar ekstrem sıcak yok ama sıcak var yani normal yaz sıcağı.
Serinleme gündüz sıcaklığını 24-26 ya çekecek mi bakalım gelirse
-
Serinleme gündüz sıcaklığını 24-26 ya çekecek mi bakalım gelirse
Önümüzdeki günlerin tadını çıkart. Hafta başına kadar geceleri rahat uyursun. Gündüz de pek bunaltmaz.
-
Önümüzdeki günlerin tadını çıkart. Hafta başına kadar geceleri rahat uyursun. Gündüz de pek bunaltmaz.
Gölcüğün tuhaf bir huyu var İstanbuldan her zaman 2derece daha yüksek oluyor yazın
Ama yinede oldukça rahat olur çünkü nem düşüyor
-
Gölcüğün tuhaf bir huyu var İstanbuldan her zaman 2derece daha yüksek oluyor yazın
Ama yinede oldukça rahat olur çünkü nem düşüyor
Kuzeyli akış ve rüzgar var. Afrika+Basra etkisi düşük birkaç gün. Öyle basıcı hava yok yani.
-
20 sinde bir kaç senaryo aşağı yöne inmiş inşallah serin atak gelir ama zayıf ihtimal
-
Ki benim tahminimde önceden o yöndeydi. Balkanlardaki sinoptik bir şeyler yapmaya müsait
-
Ki benim tahminimde önceden o yöndeydi. Balkanlardaki sinoptik bir şeyler yapmaya müsait
Daha net bir şey yok. Sinoptik desen oynamaları çok şey değiştirir. Ben mesela tahminimi yaparken arka plan dinamiklerini inceledim ve vardığım sonuç, bir destek var ayrıca AAM endeksi çok güçlü yani akış daha çok zonal durumda. Bu da tam meridyonelleşen bir sinoptik yerine zonal şekilde daha yatay bir akışa işaret ediyor. Önce Avrupa ardından kısmen veya tamamen Türkiye'yi etkileyecek şekilde.
-
Daha net bir şey yok. Sinoptik desen oynamaları çok şey değiştirir. Ben mesela tahminimi yaparken arka plan dinamiklerini inceledim ve vardığım sonuç, bir destek var ayrıca AAM endeksi çok güçlü yani akış daha çok zonal durumda. Bu da tam meridyonelleşen bir sinoptik yerine zonal şekilde daha yatay bir akışa işaret ediyor. Önce Avrupa ardından kısmen veya tamamen Türkiye'yi etkileyecek şekilde.
20 sinden mi bahsediyorsun
-
20 sinden mi bahsediyorsun
Tam tarih veremem geniş pencereden bakarsam ayın son 10 günü, daha yüksek ihtimal muhtemelen son günleri de olabilir diyebilirim.
-
Tam tarih veremem geniş pencereden bakarsam ayın son 10 günü, daha yüksek ihtimal muhtemelen son günleri de olabilir diyebilirim.
İşte beklediğim o sinoptik.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -