- Resmi Gönderi
Bundan sonra dikkat ederek yazıyoruz ve sakin kalıyoruz.Acele iş çoğu zaman yanıltıcı veya yanlış olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBundan sonra dikkat ederek yazıyoruz ve sakin kalıyoruz.Acele iş çoğu zaman yanıltıcı veya yanlış olabilir
:D yürü be Emree:D
vallahi ben üye olsam burada kendim bir şekilde tahmin yaparım iyi veya Kotu olsun kendimi bu ise hazır ederdim çok seneler var önümüzde daha bizler takip ederiz sizleri Siz nasıl bizim yazılarımizi okuyorsunuz bizde okuruz unutmayin yönetim içinde herşey değerlendirme içinde dir
Ben buraya üye olduğumda 15 yaşındaydım.emre kardeşimiz gibi basit düşünürdüm hala da öyleyim sizin yazılarınızı okuyup onları yorumluyorum.hoşuma da gidiyo.ama çoğu zaman sessiz takılıyorum.sizlere bir şey sormak isterim.12.sınıf sayısal öğrencisiyim.sizce meteoroloji mühendisliği seçeyimmi?aayısal bölümündeymiş fakat bana kalsa sözel bir bölüm.
Ben buraya üye olduğumda 15 yaşındaydım.emre kardeşimiz gibi basit düşünürdüm hala da öyleyim sizin yazılarınızı okuyup onları yorumluyorum.hoşuma da gidiyo.ama çoğu zaman sessiz takılıyorum.sizlere bir şey sormak isterim.12.sınıf sayısal öğrencisiyim.sizce meteoroloji mühendisliği seçeyimmi?aayısal bölümündeymiş fakat bana kalsa sözel bir bölüm.
Onu ben de çok düşünmüştüm. Türkiye'de iki üniversitede var (İTÜ ve 19 Mayıs) ve bu platformda meslek sahibi olduğunda Bünyamin Sürmeli tarzı bir tempo yakalayıp televizyonlarda, kanallarda vs editörlük yapmadığın sürece ülkemizde pek rağbet görmeyeceğin bir meslek maalesef. Ha eğer üniversiteni bitirip gidip yurt dışında yüksek lisansını yaparsan ya da direkt olarak yurt dışına okumaya gidersen (Okyanus ülkesi özellikle tercihin olmalı) maddi manevi daha tatmin olmuş hissedebilirsin. "Sen ne yaptın?" dersen ben bu işi meslek olarak değil de hobi olarak yapmaya karar verdim ve başka bir bölüme girdim üniversitede.
Abilerim Aralık 27 de bir sistem gelebilir ve bu sistemden de İstanbul kar alabilir. Düşüncelereniz neler acaba ?
Abilerim Aralık 27 de bir sistem gelebilir ve bu sistemden de İstanbul kar alabilir. Düşüncelereniz neler acaba ?
Takibe devam abim..O güne kadar var bişeyler onları da görelim inşaallah
İstanbul'da yarına kadar kar yağma olasılığı yoktur. Verilerle ve fotoğraflarla kanıtla inanırız. Burada verisiz sistem tarihi verilebilir fakat verisiz "kar yağıyor" diyemezsin.
Merhabalar
Merhabalar
Anlamadım?
Emre yine başladın imalı mesajlara böyle devam edersen uzaklaştırılacaksın. Git oku genel değerlendirmeler konumdaki tahmini burada çifte atışmalara girmeye çalışma özellikle forumun %90ı senden büyükken.
ayın 26 sı ile 1 ocak tarihleri arasında marmarada istanbulda dahil şehir merkezinde kar yağışı görebilme ihtimalmiz söz konusu
ayın 26 sı ile 1 ocak tarihleri arasında marmarada istanbulda dahil şehir merkezinde kar yağışı görebilme ihtimalmiz söz konusu
Ben 27 aralık demiştim tuttu sanırım ?
Buraya alalım EmreKaya
Haftaya perşembe ve cuma günü yine bu sistem gücünde bir sistem bekliyorum hadi hayırlısı.
(İSTANBUL) 27 ARALIĞA DİKKAT! GÜZEL BİR SİSTEME BENZİYOR 5-6 GÜN ÖNCEDEN DE SÖYLEDİM EĞER KAR YAĞARSA YAZIM BURADA KALSIN.
Screen Shot aldım EmreKaya