- Resmi Gönderi
Ne sayfası kardeşim Ocağın Şubatın her gününe sistem verdin sen de sakin ol az. Tahmin yap yap eyvallah da burada sallamasyon yap sayfa açmak nedir?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe sayfası kardeşim Ocağın Şubatın her gününe sistem verdin sen de sakin ol az. Tahmin yap yap eyvallah da burada sallamasyon yap sayfa açmak nedir?
Ne sayfası kardeşim Ocağın Şubatın her gününe sistem verdin sen de sakin ol az. Tahmin yap yap eyvallah da burada sallamasyon yap sayfa açmak nedir?
sayfa dediğim 8 ocak efsane sistemi diye bir yer var ya onun gibi zaten baya ilerde bir sistem tutma ihtimali %30 falan
sayfa dediğim 8 ocak efsane sistemi diye bir yer var ya onun gibi zaten baya ilerde bir sistem tutma ihtimali %30 falan
Ben de ondan bahsediyorum zaten. Öyle bir şey yapamayız Tahminlerini buradan yap sen.
Merak etme sen. Gelirse senin adını verelim. Kaya diye ad veririz
26 aralık sistemi iyi durumdamı? Sayın hava tahmini uzmanları
26 aralık sistemi iyi durumdamı? Sayın hava tahmini uzmanları
Evet şu an mini bir sistem gözüküyor.
Evet şu an mini bir sistem gözüküyor.
Tutar mı? İstanbul ataşehir rakım 110 civarı
Tutar mı? İstanbul ataşehir rakım 110 civarı
Yağış sıkıntılı takip etmek lazım kardeşim şu an tutar gibi gözüküyor ama Avrupa yakası boğaz hattı bir tık daha iyi gibi görünüyor çatılar araba üstleri tutar gibi geliyor ama tam örtü oluşur mu onu da yağışları takip edip göreceğiz.
selamun aleyküm abilerim nasilsiniz iyisinizdir inşallah birşey sormak isterim sizlere ecmwf mi tahminlerde daha tutarlı gfs mi ecm 1 ocağa -12 sokarken gfs -8 sokmuş
selamun aleyküm abilerim nasilsiniz iyisinizdir inşallah birşey sormak isterim sizlere ecmwf mi tahminlerde daha tutarlı gfs mi ecm 1 ocağa -12 sokarken gfs -8 sokmuş
Akeykumselam . Şükür diyelim.
Bu soruyu GFS yorumlama konusuna alıntı edelim.
Sistemi 1 hafta önceden tahmin etmiştim şuanda kesinleşti :D
Ben Samsunda yağış olmayacak diyorum ama yalan konuşuyorum dek mek en az 2 metre :D tahminim artık böyle :D
Ben senden önce tahmin etmiştim
Abilerim Aralık 27 de bir sistem gelebilir ve bu sistemden de İstanbul kar alabilir. Düşüncelereniz neler acaba ?
Çarşamba günü demişim sen ise Perşembe
>>>WinteR<<< Hocamız 1 ay önceden aralığın sonu diye yazmıştı zaten