- Resmi Gönderi
Adam 2-6 ocak demiş abi şubata gireceğiz :D
Güzel abim belli ne demek istediği arkadaşın
Subat işte
Başka ne olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdam 2-6 ocak demiş abi şubata gireceğiz :D
Güzel abim belli ne demek istediği arkadaşın
Subat işte
Başka ne olabilir
Cfs 3 tane sistem vermiş ay ortasıda var onu ülkeye sokmamış ben geliceğini düşünüyorum değişebilir yani 1 ay var
Yani derimki 4 görüntüden 1 isi garanti benim tahminime görede şubat ortasında gelebilir 14-18 ve şubatın 6-10 u gibi
Onu bunu geçinde güneş kremini hazırlayın ve denizin keyfine varın
Eğer modeller yine böyle devam edetse 26 ocağa kadar bakmam modellere. Iyi olur.
Gelir arkadaşlar gelir..
Beklediğim senaryo ikisinden biri %70 18. %30 20.
Ben Şubat sonuna doğru bekliyorum sistem. Oda olmadı. İş bitmiştir.
dewpoint -1 akşam megakentte il genelinde dek ile kar yağışları görülebilir ve tabii graupel de görülebilir
Şubatta beklediğim sistem aralıkları.
Eps verilerindeki çıkan sonuçlar niteleğinde 1-2 şubata kadar yb yatık vaziyette üstümüzde sonrasında toparlanarak 3-4 şubat tarihlerinde üstümüzden gidiyor ve ülkemize soğuk akışı için koridor açılıyor ilk salınımı 4-8 şubat tarihleri arasında bekliyorum ikinci salınımı ise 12-18 şubat tarihlerinde bekliyorum.
Şubat ortası diyorum başka bisey demiyorum 14-18i
Hal geçerli ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. Buda benim asi ve mavi sisteminin tahmini çizim için kusura bakmayın paint ten :D
Gece güncellemesinde şubat ın sinyallerini alabiliriz
herkesin tahminine saygım var ama ben asi ve mavi sisteminin sadece 5 10 cm kardan başka bişey olacağını zannetmiyorum
5 şubat karlar kraliçesi olur.
5 şubat karlar kraliçesi olur.
İstanbul'a Şubat ayında sağlam örtü yapıcak sistem beklemiyorum.Hatta daha doğrusu 5 cm ve üstünde yapıcak sistem bile beklemiyorum.Bana göre İstanbul şubat ayında bol bol kuru soğuk ve yağmur alır.Kar alır mı ? tahminimce elbet alır fakat tutacak türden olmaz.