Ben Şubat sonu demiştim. Benimkini çalmayın ula
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Kıyı sahil kesimler Şubatın ilk yarısını kafasından çıkarsın örtülü sistem beklentisi yok .
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Şubatta iki tane efsane sistem gelecek diye düşünüyorum inşallah olur
-
- Resmi Gönderi
Neyse hadi şuraya bi 20-28 Şubat bırakayım forum kendine gelsin biraz
-
- Resmi Gönderi
Bugün istanbulun anadolu yakasının doğusu kky görür çok hafif pamuk gibi diğer yerler avrupa yakası mangal,deniz
-
Bugün istanbul anadolu yakası ve marmaranın doğusunda az da olsa kar geçişleri olabilir. Rakım 100 m üzeri havada da olsa kar görme şansı var.
-
bence aydos çamlıca ve 300 m altı rakım hariç hiçbiryer kar görmeyecek
ve bende bi tarih vereyim 28 şubat 2 mart
-
- Resmi Gönderi
Bugün öğleden sonra istanbul anadolu yakası ve marmaranın doğusunda az da olsa kar geçişleri olabilir. Rakım 100 m üzeri havada da olsa kar görme şansı var.
-
Allah Allah benim yorumum gözükmüyordu. Bu yüzden konuna yazdım abi kusura bakma.
-
Bence Sinan hocamızın rahmetik 28 Aralık sistemi 5-6 Şubat gibi bir tarihe ötelenip, bu yılın son kış sistemi o olacak.
-
- Resmi Gönderi
CAN Modellerde gözükenden biraz daha iyi bir salınım bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Yeni güncel tahminim 6-11 şubat 14-19 şubat 24-28 subat martin ilk haftası düşük ihtimal.
CAN bu tahminlerden 2 si tutarsa vip istiyorum :D yoksa genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım ararım seni şikayet ederim.
-
istanbul ilk karyağışını 7-10 şubat arası alacaktır benim tahminime göre ardından ısınma ille efsaneyi alacağız ateşş
-
- Resmi Gönderi
istanbul ilk karyağışını 7-10 şubat arası alacaktır benim tahminime göre ardından ısınma ille efsaneyi alacağız ateşş
Ule benden çalmışsın sen :D
-
Ule benden çalmışsın sen :D
ödünç çaldım hocam geri iade edicem :D
-